Închide meniul

Bănel Nicoliţă, şocat de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: „Nici nu mai am cuvinte”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 februarie 2024, 15:17

Bănel Nicoliţă, şocat de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: „Nici nu mai am cuvinte

Bănel Nicoliţă, şocat de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Bănel Nicoliţă şi Cristi Tănase / Colaj As.ro

Bănel Nicoliţă a fost şocat de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Dodel a fost filmat după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii. Incidentul a avut loc în urmă cu două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile şocante cu fostul fotbalist de la FCSB au l-au tulburat şi pe Bănel Nicoliţă, fostul coleg al lui Tănase la formaţia roş-albastră.

Bănel Nicoliţă, şocat de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Nicoliţă s-a întristat teribil în momentul în care a văzut imaginile cu fostul său coleg de la FCSB. Tănase a fost surprins pe jos, în faţa unei uşi, cu câteva picături de sânge lângă el şi un dinte lipsă:

„Eu sunt șocat de ce văd! Îmi pare rău! Nici cuvinte nu mai am, sincer! Să-l văd așa…eu eram la Steaua (n.r. FCSB) când a venit și a semnat cu noi. Un băiat de nota 10, și de distracție, și fotbalist”, a declarat Bănel Nicoliţă, potrivit fanatik.ro.

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii

Reacţia incredibilă a lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii a venit. Dodel susţine că se afla în faţa apartamentului său şi că aştepta ca soţia să îi deschidă uşa.

Reclamă

Din spusele fostului internaţional, incidentul a avut loc cu două zile în urmă, sâmbătă. Aceasta este o ultimă imagine dintr-un şir de ipostaze teribile în care a fost găsit Tănase, aflat în picaj.

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și