Închide meniul

Florin Prunea, ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani: „Credeam că nu văd bine. E pufos!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 17:45

Florin Prunea, ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani: Credeam că nu văd bine. E pufos!”

Billel Omrani este aproape de o revenire de senzaţie la fosta echipă a lui Gabi Tamaş, după ce Petrolul Ploieşti i-a reziliat contractul

Billel Omrani / Hepta

Florin Prunea a lansat o ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani. Fostul mare portar al echipei naționale a vorbit despre atacantul de la Petrolul Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a evoluat, în sezonul trecut, pentru FCSB, însă acesta a căzut rapid în dizgrațiile lui Gigi Becali. La finalul sezonului a plecat de la vicecampioana României și s-a înțeles, în cele din urmă, cu lupii galbeni.

Florin Prunea, ironie devastatoare la adresa lui Billel Omrani. Mesajul fostului internațional

Totuși, de la revenirea pe teren, forma fizică a lui Omrani nu este una excelentă. Acesta are câteva kilograme în plus, lucru care a fost remarcat și de Florin Prunea. Fostul mare portar al echipei naționale l-a ironizat pe atacant și a menționat faptul că acesta este „pufos”.

”Omrani, părerea mea, are cel puțin 5 kilograme în plus. Mă uitam, credeam că nu văd bine. E pufos, nu?”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Forma fizică a acestuia poate fi cauzată de faptul că atacantul are o viață extra sportivă cel puțin dezorganizată. În trecut, Gigi Becali menționa faptul că acesta prefera să își petreacă timpul în cluburi.

Reclamă

„Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Da, și Omrani. Omrani l-am testat, afară!

E prin București, pe aici. Are ‘echipă’ prin București, prin cluburi. Asta e treaba, n-ai ce să faci”, spunea, în urmă cu ceva timp, patronul de la FCSB.

În perioada în care a evoluat pentru FCSB, Omrani a marcat doar de două ori în 21 de partide. În actualul sezon, atacantul a bifat 7 partide pentru Petrolul în care nu a reușit să marcheze niciun gol. În momentul de față, Billel este cotat la suma de 850.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani a negociat şi cu FC Botoşani, înainte să semneze cu Petrolul

Francezul a fost dorit şi de FC Botoşani şi a negociat cu Valeriu Iftime, preşedintele moldovenilor. Cu toate acestea, cele două părţi nu au bătut palma din cauza pretenţiilor financiare ale francezului.

Omrani a câştigat o „avere” la FCSB, chiar dacă nu a confirmat. Gigi Becali i-a achitat 200.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas. Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma.

Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap. Casap este cam ultimul transfer. Am lista full”, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și