Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | Billel Omrani a semnat cu FCSB! Primele imagini cu atacantul de 29 de ani în tricoul roş-albastru. Ce număr şi-a ales

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 15:37

OFICIAL | Billel Omrani a semnat cu FCSB! Primele imagini cu atacantul de 29 de ani în tricoul roş-albastru. Ce număr şi-a ales

Nicolae Dică anunţă că Billel Omrani trece proba cântarului: "Nu are 8 kilograme în plus!"

Billel Omrani, la FCSB / Facebook FCSB

Billel Omrani a semnat cu FCSB şi este noul jucător al vicecampioanei României. Francezul în vârstă de 29 de ani, care a câştigat cinci titluri cu CFR Cluj, a început deja antrenamentele sub comanda lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a semnat un contract valabil pe un an, iar Gigi Becali are opţiune de a prelungi înţelegerea pentru încă două sezoane. Va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro. La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Billel Omrani a semnat cu FCSB

Bine ai venit, Billel Omrani! FCSB anunță sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj.
Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 și a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franța. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille și a mai evoluat, în Franța, pentru AC Arles Avignon. Din septembrie 2016 și până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion și 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares și Cupa Ligii Franței, cu Olympique Marseille, 2012„, este anunţul oficial făcut de FCSB pe pagina de Facebook.

Reclamă

Omrani a făcut primul antrenament alături de noua sa echipa şi este gata să se lupte pentru titularizare cu Andrea Compagno. Gigi Becali a anunţat că atacantul venit liber de contract are de slăbit 7 kilograme.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a fost în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii erau în căutarea unui atacant pentru a se lupta la titl, dar şi în încercarea de a avea un parcurs cât mai bun în Conference League.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a văzut imaginile cu Billel Omrani beat

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce au apărut imagini cu Billel Omrani beat într-un taxi. Filmarea datează din 2018, dar a fost făcută publică abia acum, imediat după ce s-a anunţat că atacantul francez va fi transferat de FCSB.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Billel Omrani a fost deja prezent la baza de antrenament a lui FCSB şi a fost în tribunele Arenei Naţionale la remiza înregistrată de roş-albaştri cu FC Voluntari, scor 1-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și