Închide meniul

Bogdan Argeş Vintilă, ţeapă de zile mari! Dezvăluirile făcute de fostul antrenor al FCSB: „Au făcut manevră! Cea mai scumpă achiziție a mea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 17:41

Bogdan Argeş Vintilă, ţeapă de zile mari! Dezvăluirile făcute de fostul antrenor al FCSB: „Au făcut manevră! Cea mai scumpă achiziție a mea!

Bogdan Argeș Vintilă

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via Hepta

Bogdan Argeş Vintilă, ţeapă de zile mari! Cum a fost păcălit în Napoli fostul antrenor al FCSB

Bogdan Argeş Vintilă şi-a luat o ţeapă în Napoli la finalul anilor ’90. Fostul antrenor al FCSB a vrut să cumpere telefoane de ultimă generaţie, însă s-a ales cu… sticle de apă. Dezvăluirile au fost făcute recent de tehnician, care a povestit cu zâmbetul pe buze episodul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o <<cunoaștere>> a orașului Napoli foarte dură. Eram cu FC Argeș, am ieșit în Napoli la cumpărături și am cumpărat trei telefoane, erau alea tari. Dar nu mi-am luat telefoane, pentru că au pus niște sticluțe de apă înăuntru. Au făcut manevră: au băgat telefoanele în pungă… Mai ia bani, mai dă bani… Și doar ne spuse cineva să nu cumpărăm nimic de pe stradă!

A doua zi, la antrenament, toată lumea avea <<telefoane>>. Și Nicolae Dobrin, și Cornel Cristescu… Și ei își luaseră tot sticle de apă. Asta a fost cea mai tare achiziție. Cu 1.000 de dolari, am luat sticle cu apă! A fost cea mai scumpă achiziție a mea”, a dezvăluit Bogdan Argeş Vintilă la ProX.

Bogdan Argeş Vintilă s-a despărţit de FCSB! Mesajul antrenorului pentru clubul lui Gigi Becali: „Doamne ajută”

Bogdan Argeş Vintilă (49 ani) s-a despărţit de FCSB după doi ani. Antrenorul şi-a luat rămas bun de la gruparea roş-albastră prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Vintilă a pregătit sezonul trecut echipa secundă a FCSB-ului, însă nu a reuşit să o oprească pe CSA Steaua în drumul spre Liga 2. Astfel, antrenorul a reziliat pe cale amiabilă cu echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

„Astăzi am reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul F.C.S.B. Doresc pe această cale să le mulțumesc tuturor celor din club pentru susținerea și ajutorul dat în această perioadă și pentru momentele frumoase petrecute împreună. Le doresc mult succes în continuare! Doamne ajută!”, a scris Bogdan Argeş Vintilă pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și