Închide meniul

Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League! Performanţa bavarezilor este uluitoare

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2023, 10:27

Reclamă
Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League! Performanţa bavarezilor este uluitoare

Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League

Jucătorii lui Bayern Munchen, în timpul meciului cu Galatasaray / Profimedia

Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League! Echipa lui Thomas Tuchel a câştigat în deplasarea din etapa a treia de pe terenul lui Galatasaray, scor 3-1. Bavarezii nu au avut deloc un meci uşor, formaţia cim-bom fiind cea care a dominat în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, campioana din Bundesliga a reuşit să se desprindă în repriza secundă şi să obţină cele trei puncte. Acest succes a reprezentat a opta victorie la rând în deplasare în faza grupelor UEFA Champions League pentru bavarezi.

Bayern Munchen, record fantastic în UEFA Champions League!

Campioana Germaniei a devenit prima echipă din istoria competiţiei care reuşeşte să se impună în 8 meciuri consecutive disputate în deplasare în grupele UCL. Mai mult, Bayern Munchen şi-a extins şi seria de 37 de meciuri în faza grupelor UEFA Champions League fără înfrângere. De altfel, Bayern a ajuns la 16 victorii consecutive în faza grupelor.

Această serie a început în toamna anului 2021, atunci când Bayern s-a impus cu 3-0 pe Camp Nou, contra Barcelonei. Seria a fost extinsă apoi de victoriile de la Lisabona şi Kiev, cu Benfica (4-0) şi Dinamo (2-1).

Un sezon mai târziu, Bayern le-a învins pe Inter, Viktoria Plzen şi, din nou, pe Barcelona. În acest sezon, bavarezii s-au impus deja la Copenhaga şi Galatasaray, având şansa de a extinde seria la 9 victorii, în cazul uui succes pe Old Trafford, cu Manchester United.

Reclamă

În toate aceste meciuri, Bayern Munchen a reuşit să marcheze 23 de goluri şi să primească doar 5 goluri.

Galatasaray – Bayern 1-3 şi Inter – Salzburg 2-1 au fost LIVE SCORE

Pe arena Ali Sami Yen, din Istanbul, Kingsley Coman a deschis scorul în minutul 8, iar Galatasaray a egalat, din penalti, în minutul 30, prin Icardi. Elevii lui Thomas Tuchel au rezolvat însă soarta partidei în doar şase minute din repriza secundă. Harry Kane a adus în avantaj oaspeţii, în minutul 73, pentru ca Musiala să stabilească scorul final în minutul 79. Bayern s-a impus cu 3-1 şi conduce în grupa A, cu 9 puncte din trei meciuri. Galatasaray are 4 puncte şi ocupă locul secund.

La Milano, Salzburg a dominat primul sfert de oră al meciului, însă echipa care a marcat a fost Inter, prin Alexis Sanchez, în minutul 19. Sanchez a devenit astfel chilianul cu cele mai multe goluri înscrise în Liga Campionilor – faza grupelor şi fazele finale. Salzburg a egalat în minutul 57, prin israelianul Oscar Gloukh, dar gazdele au primit un penalti în minutul 61, după ce Gourna-Douath şi Pavlovic l-au faultat în careu pe Frattesi. Hakan Calhanoglu a transformat în minutul 64 şi Inter a trecut în avantaj. Italienii au mai marcat odată, în minutul 81, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Victorie cu 2-1 pentru Inter, liderul din grupa D, cu 7 puncte. Salzburg, cu 3 puncte, este pe locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și