Închide meniul

Bayern Munchen, la pământ fără Robert Lewandowski! Campioana Germaniei a fost învinsă de Augsburg și a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Bundesliga

Cosmin Cioboată Publicat: 17 septembrie 2022, 19:10

Bayern Munchen, la pământ fără Robert Lewandowski! Campioana Germaniei a fost învinsă de Augsburg și a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Bundesliga

Bayern Munchen a fost învinsă de Augsburg, scor 0-1

Bayern Munchen se află în cădere liberă în Bundesliga / Profimedia

  • Bayern Munchen, la pământ fără Robert Lewandowski
  • Campioana Germaniei a fost învinsă de Augsburg și a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Bundesliga

Bayern Munchen este la pământ fără Robert Lewandowski, super-marcatorul care a plecat la Barcelona în această vară. Campioana ultimelor 10 sezoane din Bundesliga a fost învinsă astăzi de Augsburg, scor 0-1, în etapa a 7-a din actuala stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a ajuns la 4 meciuri fără victorie în campionat. după 1-1 cu Monchengladbach, 1-1 cu Union Berlin, 2-2 cu Stuttgart și 0-1 cu Augsburg.

Bayern Munchen, la pământ fără Robert Lewandowski!

Formația lui Julian Nagelsmann a suferit primul eșec al sezonului, pe terenul lui Augsburg. Mergim Berisha a marcat golul victoriei pentru gazde în minutul 59.

Reclamă

Bayern a înregistrat 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere în noul sezon din Bundesliga. Campioana en-titre se află pe locul 4 după primele 7 etape, sub Borussia Dortmund, Union Berlin și Freiburg.

Reclamă

Bavarezii se luptă cu probleme în special în zona defensivă. Bayern a încasat 6 goluri în primele 7 meciuri de campionat.

Cum a fost primit Robert Lewandowski de fanii lui Bayern Munchen la meciul cu Barcelona

Robert Lewandowski a ratat două ocazii uriașe în meciul Bayern – Barcelona 2-0, disputat marți în grupele UEFA Champions League.

Starul polonez, revenit la Munchen din postura de adversar, a fost foarte aproape să deschidă scorul mai întâi cu un șut din câțiva metri, apoi cu o lovitură periculoasă de cap la care Neuer a făcut minuni.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski a fost extrem de activ încă din primele minute ale confruntării „de foc” dintre Bayern și Barcelona, din etapa a doua a grupelor UCL.

Fanii lui Bayern n-au uitat de performanțele fabuloase bifate de Lewandowski în tricoul echipei lor și l-au aplaudat la scenă deschisă înaintea meciului din această seară. Unii dintre suporterii bavarezi i-au dedicat și un banner cu mesajul „Mulțumim, Robert!”. Starul polonez le-a întors favorul și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit pe stadionul unde a scris istorie în ultimii ani.

Robert Lewandowski a fost aclamat de suporterii lui Bayern înaintea meciului din Champions League

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee
Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern
La Liga • 26 feb., 18:10
Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern