Închide meniul

Bayern Munchen, umilinţă rar întâlnită în Bundesliga. Eintracht Frankfurt i-a dat cinci goluri în 60 de minute

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 18:05

Reclamă
Bayern Munchen, umilinţă rar întâlnită în Bundesliga. Eintracht Frankfurt i-a dat cinci goluri în 60 de minute

Bayern Munchen, umilinţă rar întâlnită în Budesliga

Thomas Tuchel, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bayern Munchen a avut parte de o umilinţă rar întâlnită în Bundesliga. Bavarezii au încasat nu mai puţin de cinci goluri în primele 60 de minute ale meciului din deplasare cu Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au marcat prin Marmoush, Edimbe şi Larsson în primele 36 de minute, dar echipa lui Thomas Tuchel a dat semne de revenire, după reuşita lui Kimmich dinaintea pauzei.

Bayern Munchen, umilinţă rar întâlnită în Bundesliga

Au urmat însă alte minute de coşmar pentru cel mai mare club din istoria Germaniei. Edimbe a reuşit dubla şi Knauff a dus scorul la 5-1 după primele 60 de minute.

Este prima oară după patru ani când Bayern încasează cinci goluri în Bundesliga. Culmea este că ultima echipă care reuşise această performanţă fusese tot Eintracht, în noiembrie 2019.

Ultima echipă care îi marcase cinci goluri lui Bayern în toate competiţiile fusese Borussia Monchengladbach, în Cupa Germaniei, în octombrie 2021.

Reclamă

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Portarul german va rămâne legitimat la formația bavareză, chiar dacă în ultima perioadă a fost accidentat.

Neuer a lipsit o bună parte a sezonului din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de pe teren aproape un an. Acesta și-a fracturat piciorul, în vacanță, la ski, după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar.

„Sunt fericit că rămân la Bayern pentru încă un an. După accidentarea care m-a ținut deparate de teren am revenit în forță. Mă distrez foarte mult atunci când sunt pe teren alături de această echipă. Sunt sigur că, alături de fani, ne vom atinge obiectivele pe care ni le-am propus în următoarea perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranță, finala UEFA Champions League din 2025 (n.r. Care se va juca la Munchen) este unul dintre aceste obiective. De asemenea, știind că îl voi avea pe Sven lângă mine (n.r. Sven Ulreich), acest sentiment este unul și mai frumos!”, a declarat Manuel Neuer, potrivit site-ului oficial al celor de la Bayern.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și