Închide meniul

Harry Kane, înlocuitorul lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen. Bavarezii pregătesc o mutare surpriză

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2022, 16:46

Harry Kane, înlocuitorul lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen. Bavarezii pregătesc o mutare surpriză

Harry Kane

Profimediaimages

Harry Kane este dorit de Bayern Munchen, ca un posibil înlocuitor pentru Robert Lewandowski, dorit cu insistenţă de Barcelona. Mutarea s-ar putea realiza la sfârşitul sezonului viitor, când atacantul englez ar intra în ultimul an de contrat cu Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Robert Lewandowski a intrat în impas, după ce Barcelona nu a făcut oferta cerută de Bayern, şi anume de 50 de milioane de euro. Atacantul polonez a revenit la antrenamentele campioanei Bundesligii, care se pregăteşte de debutul în noul sezon.

Harry Kane, posibil înlocuitor pentru Robert Lewandowski

Harry Kane este unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Europa. Acesta a fost crescut la academia lui Tottenham, iar contractul său expiră în vara lui 2024. Oficialii lui Bayern Munchen ţintesc să-l aducă pe englez în Bavaria, însă mutarea s-ar putea realiza la sfârşitul sezonului viitor, după cum anunţă publicaţiile din Germania, citate de mundodeportivo.com.

Harry Kane este cotat la 90 de milioane de euro, conform transfermarkt.com, iar bavarezii nu îşi pot permite să transfere pe sume atât de mari. Astfel, un transfer în vara lui 2023 ar fi mult mai aproape de realitate. Atacantul englez ar fi soluţia perfectă în cazul unei plecări a lui Robert Lewandowski, fiind jucători cu profil asemănător.

În ultimul sezon pentru Tottenham, Harry Kane a evoluat în 50 de partide, în toate competiţiile, şi a marcat 27 de goluri, contribuind cu pasă decisivă la alte 10.

Reclamă

Bayern profită de criza de la Barcelona

Robert Lewandowski ar putea rămâne la Bayern Munchen pentru încă un sezon. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul atacantului, iar Barcelona a făcut o ofertă de 40.

Șefii lui Bayern, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic, nici nu au vrut să audă de oferta făcută de Barcelona, potrivit Bild. Sursa citată scrie că, deși spaniolii au anunțat că echipa lui Xavi a venit cu o nouă sumă de transfer, informația nu este adevărată.

Singura variantă prin care bavarezii ar accepta mutarea ar fi o sumă de nerefuzat, care pornește de la 50 de milioane de euro. Totuși, ținând cont de criza de pe Camp Nou, este greu de crezut că Joan Laporta&co dispun de resurse financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, campioana Germaniei vrea să profite și să îl păstreze pe Robert Lewandowski până în vara lui 2023, când îi expiră contractul. Atacantul s-a întors recent în Germania, unde va participa la antrenamente cu actuala sa echipă.

Lewandowski va fi prezent la antrenamentele lui Bayern

Robert Lewandowski (33 ani) va fi prezent la antrenamentele lui Bayern, deşi îşi doreşte cu orice preţ să se transfere la Barcelona. Cele două cluburi nu s-au înţeles până acum, astfel că atacantul este nevoit să aştepte.

Astfel, neavând încotro, Robert Lewandowski va fi prezent la reluarea antrenamentelor echipei de marţi, anunţă Sky Sport. Sursa citată susţine că are informaţii potrivit cărora atacantul polonez Robert Lewandowski nu va lipsi de la şedinţa de pregătire de marţi.

Conform sursei citate, Lewandowski nu s-a râzgândit şi aşteaptă să se ajungă la o înţelegere între Bayern şi Barcelona.

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, spunea Robert Lewandowski luna trecută, potrivit sport.onet.pl.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și