Închide meniul

Gigi Becali a dat cărțile pe față! De ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut furori la Cupa Mondială: „I-am închis telefonul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 10:10

Gigi Becali a dat cărțile pe față! De ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut furori la Cupa Mondială: „I-am închis telefonul!

Gigi Becali a cedat un jucător de la FCSB în Liga a 2-a

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

  • De ce nu l-a transferat Gigi Becali pe jucătorul care a făcut furori la Cupa Mondială

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Patronul FCSB a dezvăluit de ce nu l-a transferat pe Aissa Laidouni, jucătorul tunisian care a făcut furori la Cupa Mondială din Qatar. Fostul mijlocaș de la FC Voluntari, în vârstă de 25 de ani, s-a aflat pe radarul lui Becali în trecut, însă o condiție l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să renunțe la mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laidouni, care în prezent evoluează la Ferencvaros, a avut prestații excelente la naționala Tunisiei, la Campionatul Mondial din Qatar.

Gigi Becali a dat cărțile pe față! De ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut furori la Cupa Mondială

Aissa Laidouni a fost desemnat omul meciului în remiza dintre Danemarca și Tunisia, scor 0-0, din prima etapă a grupelor.

Reclamă

Chiar dacă nu s-a calificat în optimi, naționala Tunisiei a lăsat o impresie foarte bună la turneul din Qatar. Naționala africană a învins campioana mondială Franța, în ultima rundă din faza grupelor, scor 1-0, și a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte.

Laidouni a fost omul cu pasa decisivă la golul marcat de Wahbi Khazri împotriva naționalei lui Didier Deschamps. Fostul jucător de la FC Voluntari a fost titular în toate cele 3 meciuri disputate de Tunisia în grupa D.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că s-a aflat pe urmele lui Aissa Laidouni pe vremea când acesta evolua la FC Voluntari. Patronul FCSB s-a răzgândit însă când a aflat pretențiile financiare ale impresarei lui Laidouni, Liubliana Nedelcu.

„Sunt niște principii aici. Cerea în pandemie 20% impresarul, Liubliana, i-am închis telefonul: pa, la revedere! Să ceară 20% impresarul? Cum să dau procent de la jucător la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace!”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Aissa Laidouni a semnat cu Ferencvaros în vara anului 2020. Mijlocașul tunisian a evoluat în Liga 1, la FC Voluntari, în perioada 2018-2020, reușind să marcheze 7 goluri în 56 de apariții.

Reclamă 4 / 0/3

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte tabloul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale la fotbal Qatar 2022 este următorul:

Ţările de Jos – SUA, 3 decembrie, ora 17:00

Argentina – Australia, 3 decembrie, ora 21:00

Franţa – Polonia, 4 decembrie, ora 17:00

Anglia – Senegal, 4 decembrie, ora 21:00

Japonia – Croaţia, 5 decembrie, ora 17:00

Reclamă

Brazilia – Coreea de Sud, 5 decembrie, ora 21:00

Maroc – Spania, 6 decembrie, ora 17:00

Portugalia – Elveţia, 6 decembrie, ora 21:00

Gigi Becali, avertisment pentru Leo Strizu, după primul meci la FCSB

Gigi Becali a avut un avertisment clar pentru Leo Strizu, chiar după primul meci al antrenorului ca „principal în acte” la FCSB, 3-2 cu Botoşani. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis să nu înjure jucătorii, aşa cum ar fi făcut-o în trecut.

Andrei Pavelescu e jucătorul de la FCSB II care susţine că ar fi fost bătut de Strizu. Gigi nu acceptă aşa ceva la clubul său. Şi atunci când vine vorba de înjurături, latifundiarul păstrează aceeaşi abordare.

„Eu pe Dan Petrescu îl luam. Dar nimeni n-are voie să jignească la mine. Despre Strizu mi-a zis cineva ‘Vezi că înjură la antrenamente’. I-am zis ‘Fii atent, că știu ce probleme ai.

O înjurătură dacă mai scoți la mine în curte, mai ales față de un om de-al meu, pleci imediat!’ N-a mai înjurat! Nu se permite la mine așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”