Închide meniul
VIDEO

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Campioana Germaniei, video fabulos de prezentare: ”GOATKEEPER!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 18:11

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! Campioana Germaniei, video fabulos de prezentare: ”GOATKEEPER!”

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Manuel Neuer este legenda lui Bayern / Twitter Bayern Munchen

Legendarul Manuel Neuer (36 ani) şi-a prelungit contractul cu campioana Germaniei, Bayern Munchen. Noua înţelegere este valabilă până la 30 iunie 2024, un sezon mai mult decât precedenta. Bavarezii au făcut anunțul prin intermediul unui videocilp fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neuer, 36 de ani, este la Bayern din 2011, când a fost transferat de la Schalke 04. El a devenit căpitanul echipei în 2017.

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Bayern a făcut anunțul prelungirii contractului lui Neuer cu un video fabulos. Nemții au folosit o capră, aluzie la celebrul GOAT, greatest of all time (n.r. cel mai bun din toate timpurile), utilizat în lumea sportului.

„Sunt foarte fericit că drumul meu la Bayern va continua. Vom avea din nou o echipă foarte bună, cu care ne putem lupta pentru orice trofeu. În calitate de portar şi căpitan, vreau să fiu un sprijin şi un factor decisiv pentru marile noastre obiective”, a declarat Neuer.

Reclamă

Manuel Neuer este cel mai bun portar din lume şi stabileşte recorduri internaţionale de mult timp. Suntem foarte încântaţi că i-am prelungit contractul. Manuel este una dintre figurile cheie din istoria FC Bayern”, a spus Oliver Kahn, directorul general al clubului.

El a jucat 472 de meciuri pentru Bayern, în toate competiţiile. La echipa naţională a Germaniei, a strâns 109 selecţii.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce l-a pierdut pe Lewandowski

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce catalanii l-au ademenit pe Camp Nou pe Robert Lewandowski. Campioana Germaniei vrea „să-l fure” pe Ousmane Dembele.

Ousmane Dembele își va încheia contractul cu Barcelona la finalul sezonului, iar francezul încă nu a luat o decizie asupra viitorului său. Deși catalanii au vrut să scape de el, Dembele a „înflorit” odată cu sosirea lui Xavi, iar Barcelona vrea să-l păstreze.

Conform Sky Sport, Bayern Munchen a intrat pe fir pentru a obține semnătura lui Ousmane Dembele. Bavarezii sunt gata să-i ofere un salariu care să-l ademenească în Bundesliga.

Bayern vrea astfel să se răzbune pe Barcelona, care e aproape să-l transfere pe Robert Lewandowski, cu care deja a ajuns deja la o înțelegere. Catalanii mai trebuie doar să se înțeleagă cu Bayern asupra sumei de transfer. Lewa și-a anunțat deja plecarea.

13 assist-uri are Ousmane Dembele pentru Barcelona în actuala stagiune, fiind cel mai bun pasator al catalanilor. Formația blaugrama l-a cumpărat de la Borussia Dortmund, în 2017, pentru 140 de milioane de euro.

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului în Bundesliga. Polonezul a anunțat că, probabil, acela a fost ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei.

„Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club„, a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

344 de goluri în 372 de meciuri sunt cifrele lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen.

Recomandări
  • Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și