Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski nu mai are chef de Bayern! Ce a putut să facă la primul antrenament al verii alături de campioana Germaniei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 22:53

Robert Lewandowski nu mai are chef de Bayern! Ce a putut să facă la primul antrenament al verii alături de campioana Germaniei

Robert Lewandowski, atitudine bizară la antrenamentul lui Bayern

Robert Lewandowski, în timpul antrenamentului lui Bayern Munchen / Profimedia

Robert Lewandowski nu mai are chef de Bayern Munchen. Deja nu mai reprezintă un mister faptul că starul polonez vrea să plece la Barcelona, iar asta s-a văzut și la primul antrenament al verii alături de campioana Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski nu mai vrea să rămână la Bayern, iar transferul la Barcelona continuă să fie un subiect extrem de complicat.

Robert Lewandowski nu mai are chef de Bayern!

Barcelona a făcut o nouă ofertă pentru „Lewa”, în valoare de 40 de milioane de euro, însă Bayern amână să dea un răspuns final.

Acest „dans” al negocierilor nu este deloc pe placul super-golgheterului polonez, lucru observat cu ochiul liber la antrenamentul de miercuri. Potrivit Bild, Robert Lewandowski a dat dovadă de neprofesionalism în mai multe rânduri la revenirea la baza de antrenament a bavarezilor.

Lewandowski a efectuat vizita medicală marți, iar astăzi a revenit la antrenamentele lui Bayern. Jurnaliștii nemți s-au arătat extrem de dezamăgiți de atitudinea atacantului de 33 de ani. Reunirea echipei era programată la ora 9:00, dar internaționalul polonez a întârziat 6 minute.

Reclamă

El și-a făcut apariția la bază cu un bolid Audi, de ultimă generație. Chiar dacă ar fi trebuit să iasă pe teren în jurul orei 10:00, Lewandowski și-a făcut apariția abia la 10:31.

Lewandowski, de nerecunoscut! Starul polonez n-a respectat „ordinele” lui Julian Nagelsmann

După câteva exerciții de încălzire, pentru jucătorii lui Julian Nagelsmann a urmat un joc „școală”, 11 contra 11. Conform Bild, Robert Lewandowski n-a reușit să marcheze vreun gol, lucru extrem de rar întâlnit la vârful cu 46 de goluri înscrise în sezonul precedent, în toate competițiile. La antrenamentul de miercuri, echipa lui „Lewa” a pierdut, iar polonezul a trebuit să facă mai multe flotări, cerință pe care, în mod uluitor, n-a respectat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Starul polonez a fost și primul jucător care a părăsit baza de antrenament a lui Bayern, la finalul sesiunii. Atitudinea bizară a atacantului de 33 de ani se află în contradicție cu rezultatele excelente obținute la vizita medicală, cu o zi înainte.

„Se află în formă de top. În vacanță s-a antrenat din greu alături de soția și antrenoarea sa de fitness, Anna”, a notat Bild.

Antrenamentul de miercuri a fost primul efectuat de Robert Lewandowski după o vacanță de 4 săptămâni, în care s-a relaxat, dar s-a și antrenat, în Turcia, Ibiza, Mallorca și Sicilia.

Bayern vrea să profite de criza financiară de la Barcelona

Robert Lewandowski ar putea rămâne la Bayern Munchen pentru încă un sezon. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul atacantului, iar Barcelona a făcut o ofertă de 40.

Șefii lui Bayern, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic, nici nu au vrut să audă de oferta făcută de Barcelona, potrivit Bild. Sursa citată scrie că, deși spaniolii au anunțat că echipa lui Xavi a venit cu o nouă sumă de transfer, informația nu este adevărată.

Singura variantă prin care bavarezii ar accepta mutarea ar fi o sumă de nerefuzat, care pornește de la 50 de milioane de euro. Totuși, ținând cont de criza de pe Camp Nou, este greu de crezut că Joan Laporta&co dispun de resurse financiare.

Astfel, campioana Germaniei vrea să profite și să îl păstreze pe Robert Lewandowski până în vara lui 2023, când îi expiră contractul.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și