Închide meniul

Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 18:42

Reclamă
Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor

Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen!

Thomas Tuchel / Profimedia

Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Antrenorul care a anunţat că se va despărţi de clubul german, a lăsat să se înţeleagă, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar putea rămâne la echipa bavareză, având în vedere dificultăţile conducerii în găsirea unui înlocuitor, transmite AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Totul este posibil”, a declarat Tuchel înaintea deplasării la Stuttgart, pentru meciul cu a treia clasată în Bundesliga. Însă, pentru moment, acordul de despărţire de Bayern este ”încă în vigoare”, a precizat el.

Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen!

În februarie, fostul antrenor al echipelor Paris Saint-Germain şi Chelsea, a acceptat să pună capăt colaborării cu Bayern la finalul sezonului, chiar dacă a precizat că ar fi dorit să rămână la club, notează agerpres.ro.

În aprilie, Bayern a încheiat o serie de 11 titluri consecutive în Bundesliga, după ce Bayer Leverkusen şi-a asigurat în premieră titlul de campioană a Germaniei.

Ultima ţintă a lui Bayern pentru banca tehnică, Ralf Rangnick, a indicat joi că va rămâne selecţioner al naţionalei Austriei, după ce anterior au refuzat banca tehnică a bavarezilor Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) şi Julian Nagelsmann, selecţionerul naţionalei Germaniei.

Reclamă

Câştigător al Ligii Campionilor cu Chelsea în 2021, Tuchel a condus-o pe Bayern până în semifinalele ediţiei din acest an a competiţiei. Bayern a remizat cu Real Madrid, 2-2, în prima manşă a semifinalelor, returul fiind programat săptămâna viitoare la Madrid.

Tuchel a recunoscut că incertitudinea legată de viitorul antrenor al echipei poate fi o distragere pentru jucători în acest final de sezon.

Cazul lui Tuchel este astfel similar cu cel al lui Xavi, de la Barcelona. Tehnicianul spaniol a anunțat că va părăsi echipa, dar și-a schimbat decizia și a ales să continue pe banca formației „blaugrana”.

Reclamă 4 / 0/3

Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2

Thomas Tuchel a avut un mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2, susţinând că liderul din La Liga are obiceiul de a fructifica la maximum ocaziile pe care le are.

„Acesta este rezultatul și nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut-o înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care suferă acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Am început puternic, apoi ne-am pierdut puțin ritmul. Ar fi trebuit să marcăm un al treilea gol, dar nu am fost suficient de eficienți, nu am fost suficient de reci pentru a-l marca. Apoi le-am oferit un penalty.

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50. Este unul dintre cele mai dificile locuri pentru a câștiga, dar asta este, de asemenea, ceea ce face ca această provocare să fie interesantă”, a spus Thomas Tuchel, citat de Fabrizio Romano.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și