Închide meniul

Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii”

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2024, 8:39

Reclamă
Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii

Thomas Tuchel, mesaj acid către "galatici", după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Thomas Tuchel, mesaj acid către "galatici", după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Thomas Tuchel a avut un mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2, susţinând că liderul din La Liga are obiceiul de a fructifica la maximum ocaziile pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, putem spune că Tuchel a uitat de ocaziile mari ratate de Kroos şi Vinicius, în repriza secundă. Mijlocaşul a fost la un pas de 2-0 pentru Real Madrid, chiar înainte de cele două goluri înscrise e bavarezi, prin Sane şi Kane.

Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2

„Acesta este rezultatul și nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut-o înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care suferă acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Am început puternic, apoi ne-am pierdut puțin ritmul. Ar fi trebuit să marcăm un al treilea gol, dar nu am fost suficient de eficienți, nu am fost suficient de reci pentru a-l marca. Apoi le-am oferit un penalty.

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50. Este unul dintre cele mai dificile locuri pentru a câștiga, dar asta este, de asemenea, ceea ce face ca această provocare să fie interesantă”, a spus Thomas Tuchel, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Bayern Munchen – Real Madrid 2-2, în turul semifinalelor Ligii Campionilor

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Golurile bavarezilor au fost înscrise de Leroy Sane (53) şi Harry Kane (57 – penalty), în timp ce pentru Real a punctat Vinicius Junior (24, 83 – penalty).

Bayern a dominat autoritar primele 20 de minute ale partidei, având ocazii bune de gol prin Sane (1), al cărui şut a fost respins de Lunin, Kane (6), a cărui reluare nu i-a dat mari emoţii goalkeeper-ului ucrainean, şi din nou prin Sane (7), care a fost imprecis dintr-o poziţie incomodă în careu.

Reclamă 4 / 0/3

Pe acest fond, Real Madrid a dat lovitura la prima sa acţiune mai serioasă, prin Vinicius (24), lansat excepţional de Kroos pe centru. Brazilianul a marcat astfel pentru al treilea sezon succesiv în semifinalele Champions League.

Echipa pregătită de Thomas Tuchel a avut o şansă de egalare în finalul primei reprize, dar Harry Kane a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă din marginea careului (42).

Oaspeţii au fost aproape de a-şi dubla avantajul după pauză, însă Neuer a salvat golul la şutul compatriotului Toni Kroos (51).

Bayern a restabilit egalitatea prin Sane (53), care a pătruns în careu şi a şutat puternic la colţul scurt. Pentru internaţionalul german a fost primul gol din octombrie. Momentul bun al gazdelor a continuat şi Musiala a obţinut un penalty, după ce a fost faultat în careu de Lucas Vazquez, iar Harry Kane a transformat impecabil (57).

Atacantul englez a ratat o bună ocazie (66), şutul său din careu fiind deviat de Rudiger, iar la cornerul care a urmat celălalt englez al lui Bayern, Dier, a reluat cu capul, însă pe direcţia portarului Lunin (67).

Real Madrid a avut o ocazie bună de gol prin Vinicius Junior (79), însă brazilianul, lansat de Modric, nu l-a putut învinge pe Neuer cu un şut din unghi. „Los Blancos” au egalat din penalty (83), prin Vinicius Junior, după ce sud-coreeanul Kim l-a faultat pe Rodrygo.

Bayern a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie în faţa lui Real Madrid. Bavarezii au marcat în 50 din ultimele lor 52 de partide jucate acasă în Champions League.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și