Închide meniul

Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026

Publicat: 18 octombrie 2024, 22:10

Reclamă
Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026

Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

Lionel Messi a făcut un anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce se vede exclusiv pe Antena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, care a condus echipa Albiceleste la cucerirea Cupei Mondiale din Qatar, în 2022, nu a exclus posibilitatea de a juca pentru formaţia antrenată de Lionel Scaloni şi la ediţia din 2026, care va avea loc în SUA, Canada şi Mexic, transmite DPA.

Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi

Încerc să nu mă gândesc prea departe. Mă concentrez să mă bucur de fiecare zi. Când va veni momentul, vom vedea. Nu-mi place să grăbesc lucrurile. Sper că voi putea să joc la acest nivel, pentru că mă face fericit”, a declarat Messi pentru cotidianul spaniol Marca, citat de news.ro.

Messi, 37 de ani, a vorbit la o ceremonie special, în care i-a fost decernat un trofeu în semn de recunoştinţă pentru cel mai titrat jucător din istoria fotbalului.  Lionel Messi a sublinia că este mai preocupat să se păstreze în formă, decât să îşi fac griji pentru viitoare recorduri.

”Mă concentrez mai mult pe a mă simţi bine acum, că sunt fericit şi că joc bine. Dacă voi putea juca la Cupa Mondială din 2026 sau nu … vom vedea când va veni timpul”, a afirmat Messi.

Reclamă
Reclamă

Messi a mai spus că nu a venit în Statele Unite pentru a se retrage, el semnând în iulie 2023 cu Inter Miami, după ce evoluase la Paris Saint-Germain. ”Am venit să ajut la construirea a ceva special la acest club. Am fost norocoşi să câştigăm titluri, dar încă avem foame de trofee”, a spus decarul argentinian.

Messi a câştigat Liga Campionilor de patru ori cu FC Barcelona şi a condus echipa catalană la 10 titluri în La Liga între 2005 şi 2021, câştigând prestigiosul trofeu individual ”Balonul de Aur” de opt ori (record). Palmaresul său este completat de titlul mondial câştigat cu Argentina în 2022, precum şi de două trofee Copa America, obţinute în 2022 şi 2024.

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo şi a primit titlul de GOAT! În cadrul unei gale organizate de publicaţia spaniolă Marca, campionul mondial cu Argentina a fost desemnat GOAT (n.r. cel mai mare din toate timpurile).

Reclamă

Lionel Messi a revenit de la echipa naţională a Argentinei, acolo unde a făcut spectacol în meciul cu Bolivia, marcând 3 goluri şi oferind 2 pase de gol. La Miami, campionul mondial din 2022 a primit Marca’s America Award, premiu oferit pentru că este cel mai titrat jucător din istorie, cu 46 de trofee în palmares.

„Îmi amintesc primul titlu pe care l-am câştigat. Îmi amintesc cu mult drag. Încă îmi e foame de trofee, chiar dacă sunt mai în vârstă şi familia mea creşte. Le simt susţinerea şi simt că sunt de neoprit.

Iubesc să joc fotbal şi tot ce îmi oferă acest sport. Am avut perioade de timp proaste cu Argentina, înainte de a cuceri tot ce avem astăzi, dar cred că acest lucru ne-a ajutat să devenim ce suntem astăzi.

Venirea mea la Inter Miami nu înseamnă că mă voi retrage în curând. Încă mai am mulţi ani de jucat.

(n.r. despre prezenţa la Cupa Mondială 2026) Încerc să nu mă gândesc prea departe. Mă gândesc la prezent. Sunt fericit şi bine în acest moment şi asta este important”, a declarat Lionel Messi, potrivit marca.com.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Bernie Szocs – Linda Bergstrom (12:30), LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în optimi la Campionatul European Individual. Programul zilei

23:50

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

23:40

Cristiano Ronaldo, gol pentru Al Nassr într-un final de meci nebun. Al Shabab, penalty ratat la ultima fază a meciului

23:26

„Rezultat viciat!” Dorinel Munteanu, atac devastator după înfrângerea cu U Cluj: „Poate a bătut soarele în VAR!”

23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:59

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

1 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint de la Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 2 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 5 Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat 6 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac
Citește și