Închide meniul

Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 14:58

Reclamă
Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş

Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş

Gabriel Tamaş, în timpul unei conferinţe de presă

Gabriel Tamaş a dezvăluit care este, de fapt, numele său din buletin. Fostul fundaş al naţionalei României a spus că numele său are o origine maghiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabrile Tamaş a spus că tatăl său a fost biatlonist şi chiar a ocupat locul 10 la Jocurile Olimpice. Tamaş spune că are, în buletin, nume diferit faţă de părinţii săi.

Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş

”E nume maghiar. Păi, nu, e Tamas. Numai tata și cu mama sunt cu ‘ș’, cu sedilă. La mine nu, la mine e cu ‘s’.
(n.r. tatăl lui) El a fost biatlonist… schi fond, biatlon… locul 10 la Jocurile Olimpice. Era tot din partea aia, Valea Strâmbă și acolo făceau schi fond. Valea Strâmbă e dincolo de Miercurea Ciuc”, a spus Gabriel Tamaş pentru iamsport.ro.

Gabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”

Gabi Tamaș a oferit declarații savuroase și și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Fostul internațional român, retras chiar înainte să împlinească 40 de ani, a dezvăluit cum reușea să se pună rapid pe picioare după câte o noapte de beție.

Tamaș a avut mai multe ieșiri în decor de-a lungul carierei. În 2013, după o petrecere de pomină, a spart ușa de termopan a unui bloc din București. Șase ani mai târziu a ajuns în închisoare, în Israel, după ce ar fi fost prins băut la volan de polițiști.

Reclamă

Mai mult decât atât, Gabi Tamaș a recunoscut că a jucat fotbal beat. Acum, fostul jucător de la Dinamo și FCSB a anunțat ce „rețetă” avea pentru a scăpa de mahmureală. Ciocolata și laptele îl ajutau să își revină chiar și în ziua meciurilor.

Nu știu (n.r. râzând), am uitat… Am făcut un duș. Am băut săruri, ciocolată, lapte… Lapte, da, că trebuie să te hidratezi. Ciocolată, că trebuie să mănănci. Atunci, da (n.r. în dimineața meciului). Lapte ca să nu-ți mai fie rău„, a spus Tamaș pentru iamsport.ro.

Gabi Tamaş nu a putut sta departe de fotbal și a revenit din postura de director sportiv! Fostul fotbalist a semnat cu echipa de la care s-a retras din cariera de fotbalist, Concordia Chiajna.

De-a lungul carierei de fotbalist, Gabi Tamaş a evoluat, printre altele, pentru Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, CFR Cluj, FCSB sau Astra Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și