Închide meniul

Câştigătorii de la Gala Fotbalului Românesc 2021. Edi Iordănescu, cel mai bun antrenor! Premii împărţite între FCSB şi CFR Cluj. Cine a fost desemnat cel mai bun fotbalist român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 10:56

Câştigătorii de la Gala Fotbalului Românesc 2021. Edi Iordănescu, cel mai bun antrenor! Premii împărţite între FCSB şi CFR Cluj. Cine a fost desemnat cel mai bun fotbalist român

Ei sunt câştigătorii de la Gala Fotbalului Românesc

Colaj Profimediaimages

Din cauza pandemiei de Covid-19, evenimentul s-a desfăşurat în format on-line. Florin Niţă a primit marele premiu acordat celui mai bun fotbalist român. Chiar dacă a plecat de la FCSB, Edi Iordănescu a fost recompensat cu distincţia de antrenorul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiile acordate la Gala Fotbalului Românesc

  • Cel mai bun arbitru român – Ovidiu Haţegan
  • Cel mai bun conducător de club – Laszlo Dioszegi (Sepsi Sf. Gheorghe)
  • Cel mai bun jucător străin – Paulo Vinicius (FCSB)
  • Cel mai bun tânăr jucător – Claudiu Petrila (CFR Cluj)
  • Cel mai bun portar – Florin Niţă (Sparta Praga)
  • Cel mai bun fundaş român – Vlad Chiricheş (Sassuolo)
  • Cel mai bun mijlocaş român – Nicolae Stanciu (Slavia Praga)
  • Cel mai bun atacant român – Claudiu Keşeru (FCSB)
  • Cel mai bun fotbalist român – Florin Niţă (Sparta Praga)
  • Cel mai bun antrenor – Edi Iordănescu

Ţin să vă mulţumesc pentru acest premiu acordat. Sunt foarte fericit pentru obţinerea acestui important premiu din cariera mea de sportiv„, a declarat şi Florin Niţă.

Ovidiu Haţegan a dat lovitura, la o săptămână după ce a arbitrat marele meci din UEFA Champions League, Bayern – Barcelona 3-0.

Vreau să vă transmit mulţumirile mele pentru acest premiu extraordinar. Un premiu care mă onorează, dar în acelaşi timp mă ambiţionează şi îmi dă puterea să devin şi mai bun în anul care urmează. Vreau să mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor din brigada mea, care au şi ei un merit extraordinar în acest premiu„, a declarat Ovidiu Haţegan.

FCSB a dat lovitura şi a oferit atât stranierul anului, cât şi cel mai bun atacant din 2021.

Reclamă

Mulţumesc celor care au votat pentru mine, pentru a vota premiul de cel mai bun stranier din România. Sunt foarte fericit, mulţumesc pentru tot„, a declarat Paulo Vinicius.

Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi votat. Apreciez acest trofeu şi cu atât mai mult cu cât în urmă cu câteva zile am împlinit 35 de ani. Demonstrează că încă mai sunt motivat, mai pot şi îmi doresc să mai fac asta câţiva ani„, a declarat Claudiu Keşeru.

Citește și:

Edi Iordănescu, cel mai bun antrenor din 2021

Şi Edi Iordănescu a fost premiat pentru rezultatele obţinute atât pe banca lui CFR Cluj, cât şi la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Primesc cu onoare şi cu entuziasm această distincţie. Mă flatează cu siguranţă această titulatură, dar cu atât mai mult mă simt onorat că am primit încrederea şi voturile dumneavoastră„, a precizat Edi Iordănescu.

Campioana României, CFR Cluj, a oferit cel mai bun tânăr jucător al anului.

Vă mulţumesc mult tuturor celor care m-aţi votat şi care aţi avut încredere în mine. Nu aş fi putut să câştig acest premiu fără ajutorul colegilor, dar şi al antrenorilor. Pe această cale le mulţumesc. Acest premiu mă obligă să muncesc şi mai mult în 2022„, a reacţionat Claudiu Petrila.

Şi Nicolae Stanciu s-a remarcat, în Cehia, la fel ca Florin Niţă.

Vreau să vă mulţumesc pentru premiul acordat. Sunt onorat să primesc acest premiu. Mulţumesc celor care s-au gândit la mine şi m-au votat. A fost un an aproape perfect pentru mine, singura dezamăgire fiind faptul că nu am reuşit să ajungem cu echipa naţională la barajul pentru Campionatul Mondial„, a spus Nicolae Stanciu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și