Închide meniul

Câți bani a câștigat Florin Gardoș, în perioada în care a jucat în Anglia: „Multă lume mă percepe ca milionar”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 22:24

Câți bani a câștigat Florin Gardoș, în perioada în care a jucat în Anglia: Multă lume mă percepe ca milionar”

Câți bani a câștigat Florin Gardoș, în perioada în care a jucat în Anglia

Florin Gardoş, înaintea unui meci / Profimedia Images

Câți bani a câștigat Florin Gardoș, în perioada în care a jucat în Anglia. Fostul fotbalist a dezvăluit cât era plătit în perioada în care a jucat în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș a jucat în Anglia timp de 4 ani. A ajuns în Premier League la Southampton, în anul 2014. Englezii l-au cumpărat atunci pe fostul fundaș cu suma de 6.8 milioane de euro, de la actuala vicecampioană a României, FCSB.

Câți bani a câștigat Florin Gardoș, în perioada în care a jucat în Anglia. Care a fost cel mai mic salariu încasat de fostul fundaș

Fostul fotbalist Florin Gardoș a vorbit despre câștigurile financiare din perioada în care evolua pentru Southampton, formație care se afla, la momentul respectiv, în Premier League, primul eșalon al fotbalului englez. Cu toate că nu a dorit să menționeze suma totală pe care a primit-o de la Southampton, acesta a dezvăluit care a fost cel mai mic salariu pe care l-a câștigat. Suma este, chiar și în prezent, una considerabilă pentru orice fotbalist român.

„Salariul meu în Anglia a fost constant, dar acum n-o să vă spun exact cât am câștigat. Pot să vă spun că cel mai mic salariu a fost undeva la 500.000 de lire, net, deci după taxe! În 2015-2016, lira era foarte bine cotată, deci pe la 800.000 de euro! Eu n-am avut contract mai mare de un milion de euro. Southampton era unul dintre cluburile care plăteau cel mai puțin ca buget de salarii.

Multă lume mă percepe ca milionar. Pe hârtie sunt milionar, dar nu trăiesc ca un milionar. Cheltuiesc ce produc în momentul acesta. Am investit foarte mult. De când eram în Anglia, acolo a fost norocul meu pentru că am avut un prieten foarte bun, cu care jucasem la Chiajna, el fiind cu zece ani mai mare decât mine. Cu ajutorul lui am investit acolo în proprietăți. O bună parte din venituri sunt din proprietăți închiriate în Anglia”, a dezvăluit Florin Gardoș, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cariera lui Florin Gardoș

În perioada petrecută la Southampton, Gardoș a evoluat doar în 17 partide pentru echipa mare a englezilor. În anii în care a jucat pentru gruparea din Anglia, fostul fundaș nu a reușit să se impună la echipa sa din cauza mai multor accidentări, care l-au ținut departe de teren pentru o importantă perioadă de timp.

În cariera sa, Florin Gardoș a jucat pentru: Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. A cunoscut cea mai bună perioadă din carieră în tricoul echipei patronate de Gigi Becali.

Alături de actuala vicecampioană a României a reușit să câștige două titluri de campion în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă. De asemenea, în palmaresul acestuia se mai regăsește încă o Cupă, câștigată alături de Universitatea Craiova, în sezonul 2017-2018.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fundaș s-a retras din activitatea fotbalistică în anul 2022, la vârsta de 33 de ani. Ultima sa aventură a fost la formația ilfoveană Academica Cliceni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și