Închide meniul

Ce a scris presa italiană despre Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în meciul cu 7 goluri! „E nevinovat”

Alexandra Costea Publicat: 20 octombrie 2024, 9:31

Reclamă
Ce a scris presa italiană despre Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în meciul cu 7 goluri! E nevinovat”

Ce a scris presa italiană despre Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în meciul cu 7 goluri!

Horațiu Moldovan a fost împrumutat la Sassuolo pentru acest sezon/ Profimedia

Ce a scris presa italiană despre Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în meciul cu 7 goluri! Sassuolo a obținut o victorie clară împotriva Bresciei, cu scorul de 5-2, în meciul din etapa a noua a Serie B. Internaționalul român în vârstă de 26 de ani a primit doar 2 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a fost din nou titular în poarta echipei sale, însă a fost învins de golurile marcate de Fogliata și Bjarnason. Victoria formației sale a fost asigurată prin reușitele lui Daniel Boloca, Volpato, Lauriente, Iannoni și Pierini.

Ce a scris presa italiană despre Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în meciul cu 7 goluri! „E nevinovat”

După meciul cu șapte goluri, Horațiu Moldovan a primit nota 6 din partea italienilor pentru prestația sa. De asemenea, publicația canalesassuolo.it l-a lăudat pe internaționalul român pentru intervențiile sale salvatoare.

”După golul primit cu Cittadella, salvează echipa în deplasare. Astfel, întrerupe seria de meciuri fără gol primit în deplasare a lui Sassuolo, care avea o durată de 290 de minute de joc, inclusiv în Cupa Italiei. Moldovan nu a putut face nimic la finalizarea precisă a lui Fogliata.

Cu puțin timp înainte, este atent la lovitura de cap din apropiere a lui Borrelli și nu-i permite lui Brescia să revină în joc cu două intervenții superbe în repriza a doua. E nevinovat la golul de la finalul temporar 2-4”, au scris jurnaliștii italieni, despre Horațiu Moldovan.

Reclamă
Reclamă

Aceasta a fost a treia partidă consecutivă în Serie B în care Horațiu Moldovan a ocupat poziția de titular pentru Sassuolo. Românul a mai evoluat în meciurile împotriva Cittadella (6-1) și Spezia (0-0).

Portarul român a fost împrumutat în Serie B pentru un sezon. Sassuolo a plătit 400.000 de euro pentru acest împrumut. Italienii au și opțiunea de transfer definitiv. Horațiu Moldovan are o cotă de piață de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Dacă italienii doresc să-l păstreze pe Horațiu Moldovan și în sezonul următor, trebuie să achite o sumă considerabilă. Clauza de cumpărare definitivă din contract este de 1,7 milioane de euro. Cel mai probabil, Sassuolo va lua o decizie cu privire la transferul lui Horațiu Moldovan abia la finalul sezonului. Hotărârea va veni în funcție de rezultatul din Serie B și de promovarea echipei.

Reclamă

Horațiu Moldovan, dat în judecată de alți doi impresari! Portarul, într-o situație de coșmar din cauza transferului la Atletico

Horațiu Moldovan se află în procese cu fostul său impresar, Bogdan Apostu, care îi cere o sumă considerabilă de bani. De asemenea, portarul se judecă și cu alți doi impresari.

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a fost posibil datorită impresarilor Richard Pattenden și Kevin Giess, care i-au prezentat oferta din Spania. Cei doi agenți au fost angajați de Moldovan pentru a negocia cu diverse cluburi interesate, inclusiv echipe de top precum Aston Villa, Fulham sau Manchester United.

Sursa menționată subliniază că Horațiu Moldovan a decis să continue fără cei doi impresari, iar actualul său agent, Andrei Balmoș, a preluat negocierile cu Atletico Madrid.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și