Închide meniul

Ce a spus Jorge Mendes despre viitorul lui Cristiano Ronaldo. Anunţul făcut de impresarul lui CR7+ Imagini inedite cu Ronaldo, pilot de F1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 23:32

Ce a spus Jorge Mendes despre viitorul lui Cristiano Ronaldo. Anunţul făcut de impresarul lui CR7+ Imagini inedite cu Ronaldo, pilot de F1

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via hepta

Cristiano Ronaldo, Juventus

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din Europa, chiar şi la 36 de ani. Sporting a intrat pe listă, dar impresarul lui CR7 a pus capăt speranţelor fanilor din Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Jorge Mendes despre viitorul lui Cristiano Ronaldo

„Cristiano este mândru de titlul de campioană câştigat de Sporting, aşa cum a demonstrat public. Dar în acest moment planurile sale legate de cariera sa nu trec prin Portugalia”, a declarat Jorge Mendes pentru record.pt.

Mama lui Ronaldo declarase că fiul ei va reveni sezonul viitor la Sporting Lisabona. „O să merg la el (n.r. la Torino) şi o să vorbesc cu el. Sezonul viitor, va juca pe Alvalade. O să-l convins şi o să se întoarcă”, a susţinut Dolores Aveiro, citată de aceeaşi sursă.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus, iar cotidianul portughez scrie că, potrivit surselor sale, CR7 va continua la Torino sau va alege un club cu care să se poată lupta pentru câştigare Champions League.

Pentru antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo, lucrurile sunt clare. „Ronaldo şi Dybala? Îi văd şi în viitor aici, fără doar şi poate. În prezent sunt multe regrete, aşa este când nu îţi îndeplineşti obiectivele trasate la începutul sezonului. Dacă eşti ambiţios, aşa cum sunt eu, e normal să ai regrete!”, a declarat tehnicianul lui Juventus.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „pilot de teste” pentru Ferrari

Ronaldo îşi poate face şi planuri de viitor. „Poate va deveni pilot”, au glumit fanii săi, după ce l-au văzut la volanul mai multor maşini Ferrari, chiar şi a unor modele de Formula 1.

„O zi obişnuită la Fiorano…”, au scris cei de la Ferrari, care au postat clipul pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari)

Vizita lui Ronaldo a avut loc, luni, după meciul cu AC Milan, pierdut de Juventus cu 3-0. Portughezul a profitat şi a comandat un Ferrari Monza, de 1,6 milioane de euro, un model care stă şi în garajul lui Zlatan Ibrahimovic.

Ronaldo s-a întâlnit şi cu piloţii Ferrari din Formula 1, Charles Leclerc și Carlos Sainz, cărora le-a oferit câte un tricou cu numele său.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și