Închide meniul

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după ce l-a „furat” pe „uriașul” dorit de Gigi Becali la FCSB: „Nu-mi aduc aminte”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iulie 2022, 10:17

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după ce l-a „furat pe „uriașul dorit de Gigi Becali la FCSB: „Nu-mi aduc aminte

Laurenţiu Reghecampf, lovitură pentru Gigi Becali. L-a transferat la Neftchi Baku pe "uriaşul" Solomon Kvirkvelia

Laurenţiu Reghecampf, transfer surprinzător la Neftchi Baku / Instagram

  • Ce a spus Laurențiu Reghecampf după ce l-a transferat pe „uriașul” dorit de Gigi Becali la FCSB
  • Declarația noului antrenor de la Neftchi Baku: „Nu-mi aduc aminte”

Laurențiu Reghecampf l-a transferat la noua sa echipă, Neftchi Baku, pe uriașul fundaș dorit și de Gigi Becali la FCSB. Fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova a dezvăluit că nu își aduce aminte ca patronul „roș-albaștrilor” să fi pronunțat numele jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a început o nouă aventură în cariera de antrenor, pe banca lui Neftchi Baku, vicecampioana din Azerbaidjan.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după ce l-a transferat pe „uriașul” dorit de Gigi Becali la FCSB

Noua echipă a lui „Reghe” a avut o campanie de transferuri promițătoare, iar printre jucătorii aduși se numără și Solomon Kvirkvelia (30 de ani). Fundașul georgian, de națională, a fost dorit și de Gigi Becali, însă Reghecampf s-a mișcat mai repede și a materializat mutarea la Neftchi.

Reclamă

Întrebat despre „cursa” cu latifundiarul din Pipera pentru semnătura uriașului fundaș de 1,96 metri, Laurențiu Reghecampf a spus că nu își amintește ca patronul FCSB să fi vorbit despre el:

„Solomon este cu noi în cantonament, este un jucător foarte, foarte bun. Eu nici nu am ştiu că-l vrea Steaua (n.r. – FCSB) sau altă echipă din România pentru că nu cred că este un jucător ieftin.

Reclamă

Nu ştiu cât a costat, că nu e treaba mea, dar l-am văzut în două meciuri ale echipei naţionale a Georgiei, cu Bulgaria şi cu Macedonia de Nord, şi mi-a plăcut.

E o forţă a naturii la un metru şi 96 de centimetri. Eu sper şi îmi doresc să ne ajute pentru că are experienţă internaţională, lucru extrem de important.

De ce cred că nu l-a luat Gigi? Habar nu am, v-am zis că nici nu am ştiut că-l vrea, nu-mi aduc aminte să fi pronunţat numele ăsta cât am fost eu în ţară”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali voia să-l aducă pe Kvirkvelia la FCSB

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că mai are pe lista de transferuri „un fundaș georgian de 1,96 metri” care evoluează la națională. Iar la ora actuală, singurul jucător care îndeplinește criteriile respective este Solomon Kvirkvelia.

„Mai am un grec și un georgian. Am un georgian, 1.96 din naționala și un grec de 1.92. E posibil să mai aduc un fundaș central, în afara lui Dawa, pentru că aici am fost deficitari. E greu să câștigi campionatul dacă nu ai fundaș central”, a spus, recent, Gigi Becali, la Pro Arena.

Becali i-a adus la FCSB, în această vară, pe fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Solomon Kvirkvelia a plecat de la FC Gagra, penultima clasată din campionatul Georgiei, şi a semnat cu echipa lui Reghecampf. Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, fundașul de picior drept a adunat 45 de apariții pentru naționala țării sale, începând din 2014.

În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Rusia, la Rubin Kazan, Neftekhimik, Lokomotiv Moscova și Rotor Volgograd. După experiența din Rusia, uriașul apărător de 1,96 metri a ajuns în Ucraina, la Metalist Harkov.

Reclamă

Jucătorul monitorizat de Gigi Becali a revenit în țara natală în primăvara acestui an, după 12 ani petrecuți în străinătate, fiind forțat de războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Fundașul georgian semnase cu FC Gagra, pentru care a adunat 12 apariții în actualul sezon. 4 trofee a cucerit Solomon Kvirkvelia în carieră: un titlu în Rusia (2017) și 3 Cupe ale Rusiei (2012, 2017, 2019). El a fost desemnat de două ori cel mai jucător din Georgia, în 2014 și 2017.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”