Închide meniul

Ce a spus Sergio Ramos când a fost întrebat despre un transfer la Barcelona şi cu ce echipe negociază fostul căpitan al lui Real Madrid

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 iunie 2021, 18:50

Ce a spus Sergio Ramos când a fost întrebat despre un transfer la Barcelona şi cu ce echipe negociază fostul căpitan al lui Real Madrid

Profimedia

Sergio Ramos s-a despărţit după 16 ani de Real Madrid

Ramos a fost întrebat dacă ia în calcul şi un transfer la Barcelona, marea rivală din ultimele 16 sezoane. El a negat şi o revenire la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu îl veți vedea niciodată pe Sergio Ramos în tricoul Barcelonei”

”Sevilla este celălalt club pe care îl port în inimă, dar la acest moment nu am nicio ofertă să mă întorc acolo. În ceea ce privește Barcelona, imposibil. Nu îl veți vedea niciodată pe Sergio Ramos în tricoul Barcelonei”, a spus Ramos, în cadrul unei conferinţe de presă.

Căpitanul lui Real a oferit şi imaginea zilei. S-a pozat înconjurat de trofee alături de Florentino Perez.

Patru trofee în Champions League şi cinci în La Liga sunt cele mai importante succese ale lui Ramos în tricoul lui Real.

Reclamă

PSG e favorită să îl trasfere gratis pe fundaşul în vârstă de 35 de ani. Manchester United şi Juventus stau la pândă, scrie însă Estadio Deportivo.

Sergio Ramos, despărţire în lacrimi de Real Madrid

„A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce”, a spus Sergio Ramos, astăzi.

„Vei rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari căpitani din istoria clubului. Astăzi, întreaga suflare a Madridului îți mulțumește penrtu tot ce ai făcut aici, ești o legendă! Nu este o zi ușoară, cu toții suntem afectați de acest moment. Vreau să fii fericit în continuare și să știi că Real Madrid va fi mereu a doua ta casă. Vei rămâne un ambasador al clubului oriunde vei merge”, i-a transmis Florentino Perez.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Ramos, 101 goluri în tricoul lui Real Madrid

Sergio Ramos s-a despărţit după 16 ani de Real Madrid. El nu a ajuns la un acord cu Florentino Perez în prinvinţa prelungirii contractului care a expirat în această vară.

Ramos a jucat jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive! El a fost transferat în 2015 cu o sumă uriaşă la vremea respectivă, 27 de milioane de euro, de la Sevilla.

Recomandări
  • Ramos a plecat de la Real Madrid
  • 16 ani a jucat pe Santiago Bernabeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și