Închide meniul

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”

Reclamă

Publicat: 29 martie 2024, 10:08

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi? Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!

"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri

Ianis Hagi şi Gică Hagi / Colaj Profimediaimages

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” a fost întrebarea la care Gică Craioveanu a avut un răspuns prompt. Legenda Universităţii Craiova a făcut o comparaţie între „Regele” Hagi şi fiul său, care tocmai a marcat în tricoul naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost coechipier cu Gică Hagi la reprezentativa tricoloră, Craiveanu a ţinut să afirme că Ianis nu a „moştenit” de la tatăl său ruperea de ritm care îl făcuse celebru pe „Rege”. Totuşi, a lăudat modul în care mijlocaşul lui Deportivo Alaves şutează la poartă.

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu, răspuns direct

(Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?) Plecarea aia. Ruperea aia de ritm. Pentru că la poartă trage bine, loveşte bine mingea, are viziune în joc, dar n-are frânele şi plecarea aia a lui Gicanu. Nu, ambiţia nu. N-are cum să o aibă.

Acum, că suntem între doi prieteni şi nu ne aude nimeni, spune-mi şi mie, dumneata, cinci jucători cu părinţi bogaţi care au ajuns top, top. Mi-au copiat vorba câţiva. Foame de trofee, performanţă… exact. Sunt realităţi! Vialli, Conte… sunt excepţii foarte mici şi foarte puţine, iar singurul fotbalist mai mare decât taică-su e Maldini. Paolo, mai mare decât taică-său, Cesare”, a declarat Gică Craioveanu la Un Podcast.

Gică Hagi a fost liderul Generaţiei de Aur şi este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. A înscris 35 de goluri în 125 de selecţii. Ianis Hagi are 5 goluri şi 4 pase decisive în cele 33 de partide în care a jucat pentru reprezentativa tricoloră.

Reclamă

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 nu a întârziat să apară. Selecţionerul a fost criticat pentru faptul că jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves nu a fost titular în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” în luna martie.

România a jucat vineri seară cu Irlanda de Nord, la Bucureşti, într-o partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Marţi seară, la Madrid, jucătorii lui Edi Iordănescu au întâlnit Columbia, formaţie care s-a impus cu 3-2.

Lui Edi Iordănescu nu i-au picat bine declaraţiile lui Gică Hagi, dar spune că nu poate să se ia după părerile părinţilor, fiind interesat mai mult de ce are de spus fostul jucător şi actualul antrenor Gică Hagi, nu părntele:

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate. Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club. Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei”, ar fi spus Edi Iordănescu, după declaraţiile lui Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și