Închide meniul

”Ce trebuia să facă Rădoi, să-i învețe în 5 zile fotbal?” Marius Șumudică dă de pământ cu criticii selecționerului. Ce a spus despre Răzvan Burleanu

Gal Dorin Publicat: 16 octombrie 2020, 9:57

Reclamă
”Ce trebuia să facă Rădoi, să-i învețe în 5 zile fotbal?” Marius Șumudică dă de pământ cu criticii selecționerului. Ce a spus despre Răzvan Burleanu

profimediaimages

Marius Șumudică

”Șumi” a declarat că ar trebui ca toată lumea să aibă răbdare cu Rădoi și să accepte că schimbul de generații nu se poate face atât de ușor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Ce trebuia să facă Rădoi? Să îi învețe în cinci zile fotbal?

”Sunt jucători de la U21 cu care am jucat în Norvegia. Ce trebuia să facă Rădoi? Să îi învețe în cinci zile să joace fotbal?”, a răbufnit antrenorul celor de la Gaziantep.

”Referitor la cele trei jocuri, e normal, toată lumea este nemulțumită. Nuam reușit să ne calificăm, mai aveam un singur meci, nu am reușit să trece de Islanda. A venit eșecul cu Norvegia și acum cu Austria.

Lumea așteaptă să câștigi puncte și e foarte greu. Asta e viața antrenorului. Depinzi de rezultate, iar rezultatele înseamnă victorii”, a explicat Marius Șumudică.

”Eu sunt un tip care spune lucrurilor pe nume, poate de aceea mă sună televiziunile să îmi dau cu părerea. Ce pot să spun acum…Ca în politică, noi căutăm punctul slab. 

Reclamă

Eu nu sunt pro Răzvan Burleanu, nu ne-am intersectat, nu suntem amici, dar e ușor acum să aruncăm cu noroi în el și în Rădoi. Ce să facem? Să tragem semnale de alarmă și să facem ce?”, a întrebat Șumudică. 

Marius Șumudică îl apără pe Mirel Rădoi: ”Veniți și faceți voi treaba!”

”Șumi” a explicat că schimbările la naționala mare nu se pot întâmpla peste toate, mai ales că sunt destui jucători în circuitul primei reprezentative care au făcut pasul de la reprezentativa U21.

”Aveți doi ani în care trebuie să calificați echipa la Mondial. Veniți și faceți treaba dacă sunteți buni și ați crescut echipe naționale. Veniți și demonstrați. (…) Faceți ce n-a putut Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Lăsați-l, băi, pe Rădoi, să-și facă treaba! Așteptăm să greșească și apoi ne batem cu pumnul în piept? (…)

Hai să-l omorăm acum pe Rădoi! Răstigniți-l!”, a tunat Marius Șumudică într-o ijtervenție pentru Sport.ro

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:28 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 2-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și