Închide meniul

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Cristi Manea vrea revanşă cu Young Boys Berna: „Eu cred în karma!” Cum a prevăzut golul lui Alibec

Reclamă

Publicat: 1 august 2021, 1:17

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Cristi Manea vrea revanşă cu Young Boys Berna: „Eu cred în karma! Cum a prevăzut golul lui Alibec

Cristi Manea a cucerit cinci titluri consecutive cu CFR Cluj

Cristi Manea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / George Ilinca / Sport Picture via Hepta

Cristi Manea a simţit că Denis Alibec va înscrie primul său gol la CFR Cluj. A prevăzut chiar şi cum va marca colegul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea vrea revanşă cu Young Boys Berna

„I-am spus înainte de meci să fie acolo, în gura porţii, pentru că o să marcheze”, a spus Manea după meciul cu Chindia.

CFR speră să câştige şi marţi, cu Young Boys Berna. Sezonul trecut, un eşec în Elveţia i-a costat pe clujeni ratarea calificării din grupele Europa League.

„Eu cred în karma. Nu a fost corect ce s-a întâmplat atunci (n.r. 1-2 în meciul retur, cu gol primit în minutul 90+3)”, a mai spus Manea.

Avertismentul lui Marius Şumudică înainte de CFR – Young Boys Berna

Antrenorul lui CFR Cluj îşi avertizează însă jucătorii. „Urmează un joc extraordinar de greu cu Young Boys şi va trebui să fim extraordinar de atenţi. Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse.

Reclamă

Denis Alibec este un jucător care are tot sprijinul meu. Nu pot să-mi explic cum poate să joace la un asemenea nivel din trei în trei zile Ciprian Deac. Şi Camora! Aştept mai mult de la Petrila, de la Costache”, a spus Marius Şumudică.

După ce a marcat primul gol în tricoul lui CFR, Alibec vrea să înscrie şi în Europa, cu Young Boys. „E probabil cel mai important meci al sezonului. Ofensiv, pentru că jucăm acasă. Trebuie să luăm cele trei puncte 🙂 Este cea mai mare echipă din ţară, de aceea am ales să vin aici”, a spus Denis Alibec.

CFR Cluj – Chindia 1-0. Schimbare de lider în Liga 1

CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 3-a a campionatului. Echipa campioană a trecut pe primul loc, la două puncte în faţa lui Rapid Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a marcat în minutul 51 singurul gol al meciului din Gruia. El a reluat în poartă centrarea perfectă a lui Mario Camora. Alibec a jucat în premieră ca titular pentru echipa campioană.

CFR Cluj, cinci victorii la rând

CFR Cluj a câştigat toate cele trei etape jucate până acum. De asemenea, ardelenii au cinci victorii la rând în toate competiţiile.

Seria a început după cele două eşecuri care i-au pus postul în pericol lui Marius Şumudică: cu Universitatea Craiova în Supercupa României şi cu Borac Banja Luka în Champions League.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul tur cu Young Boys Berna, marţi, în turul 3 preliminar al Champions League şi duelul de vineri din campionat cu CS Mioveni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și