Închide meniul

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Dan Petrescu și-a ieșit din minți la conferința de presă. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei României. „N-am auzit în istoria fotbalului așa ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 23:22

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Dan Petrescu și-a ieșit din minți la conferința de presă. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei României. „N-am auzit în istoria fotbalului așa ceva!

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj - Jablonec 2-0

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Dan Petrescu s-a enervat pentru că a așteptat aproape jumătate de oră ca cei de la Jablonec să-și termine conferința de presă. Antrenorul lui CFR Cluj și-ar fi dorit sa ajungă acasă mai devreme, dar a stat „peste program”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu și-a ieșit din minți la conferința de presă

„Ce am făcut, mă? Stăm până mâine? N-am auzit în istoria fotbalului un jucător să fie la conferință, jur! Am stat aici jumătate de oră să aștept! De dimineață până seara muncesc, am și eu nevoie de puțină pauză”, a spus Dan Petrescu, plin de nervi.

CFR Cluj a învins-o pe Jablonec cu „dubla” lui Gabriel Debeljuh. Dan Petrescu nu și-a menajat titularii. A fost cu ghinion pentru el. Bilel Omrani s-a accidentat.

„Dacă nu era o victorie, era mare stres, de aceea am băgat ce mai bună echipă. Am întâlnit un adversar puternic, care s-ar fi bătut la titlu în Liga 1. Mâine trebuie să uităm, să ne gândim la meciul cu Mioveni”, a mai spus Dan Petrescu.

Citește și:

CFR Cluj – Jablonec 2-0

În celălalt meci al grupei, AZ Alkmaar a învins cu 1-0 Randers (gol Oosting ’87). CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplsare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Reclamă

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și