Închide meniul

„CFR Cluj, o echipă stoarsă de Dan Petrescu!” Marius Şumudică este apărat de un fost campion al României. „Steaua Roşie, o echipă de pluton!”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 14:01

„CFR Cluj, o echipă stoarsă de Dan Petrescu! Marius Şumudică este apărat de un fost campion al României. „Steaua Roşie, o echipă de pluton!

Marius Şumudică şi jucătorii lui CFR Cluj salută suporterii

Hepta

„CFR, o echipă stoarsă de Dan Petrescu!”

Valeriu Răchită i-a dat dreptate lui Marius Şumudică, cel care a acuzat lotul slab pe care l-a preluat la CFR Cluj, după umilinţa de la Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„CFR este o echipă stoarsă. A stors-o Dan Petrescu. A venit Edi, a mai găsit nişte resurse, a câştigat campionatul.

Dacă nu se fac investiţii, această echipă nu mai poate face performanţă. Nu poţi cu un asemenea lot să mergi pe trei fronturi, trebuie sânge proaspăt. Sunt anumiţi jucători blazaţi, fără foame de trofee.

A rămas din coloana vertebrală a echipei de acum câţiva ani doar Arlauskis. Fundaşii centrali Burcă şi Vinicius nu mai sunt, mijlocaşii centrali Djokovic şi Bordeianu nu mai sunt, Rondon şi Ţucudean nu mai sunt, iar Omrani nu mai e la nivelul dinainte”, a spus Răchită pentru looksport.ro.

„Steaua Roşie, o echipă modestă, de pluton”

Fost jucător de bază al Stelei, Răchită a râs de Steaua Roşie Belgrad. „Păcat că ne-a bătut cu 4-0 Steaua Roşie, o echipă modestă, de pluton. Au fost nişte greşeli de interpretare a fazelor şi de transmitere a balonului incredibile la Steaua Roşie Belgrad. Le-am făcut cadouri! Când am văzut primul gol, dacă eram jucător la CFR îmi rupeam legitimaţia a doua zi.

Reclamă

La mijloc este problema, nu înţeleg ce caută Jonathan Rodriguez la CFR. Este un jucător mediu de Liga 1, nu e de cupele europene. Hoban, Camora, nu mai pot, trebuie făcută o schimbare”, a mai spus cel care i-a fost secund lui Victor Piţurcă la echipa naţională.

CFR Cluj îl susţine în mod oficial pe Marius Şumudică

CFR Cluj şi-a arătat susţinerea pentru antrenorul Marius Şumudică în ciuda informaţiilor care au apărut în spaţiul public privind discuţii cu alţi tehnicieni.

„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.

Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.

În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului”, se arată în comunicatul transmis de CFR Cluj.

Recomandări
  • Şumudică, apărat de Răchită
  • Ce a spus fostul mare jucător al Stelei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și