Închide meniul

Chiar merită multe sarmale de Sărbători Magia lui Budescu a distrus-o pe UTA cu un hattrick de senzaţie! Reacţia lui "Budi"

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 16:37

Reclamă
Chiar merită multe sarmale de Sărbători Magia lui Budescu a distrus-o pe UTA cu un hattrick de senzaţie! Reacţia lui "Budi"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a reușit un hattrick în meciul cu UTA

Astra a trecut tot meciul prin Budescu, pasele acestuia desenând atacul giurgiuvenilor. După ce l-a găsit cu o pasă ”luminoasă” pe Robert Rizea pentru primul său gol în Liga 1, decarul s-a dezlănțuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a marcat trei goluri consecutive, e drept, două dintre ele din penalty. El și-a reconfirmat poziția de facilitator ofensiv al formației antrenate de Eugen Neagoe.

Ultimele două goluri ale ”masacrului de la Arad” au fost înscrise de Azulay, care a intrat după pauză.

Constantin Budescu: ”Era mai bine dacă împărțeam goluri și meciurile celelalte”

”Ne bucurăm că am câștigat, o victorie clară, am marcat foarte multe goluri, era mai bine dacă mai împărțeam și meciurile celelalte. E bine că am terminat cu dreptul acest tur, mai ales după cum am început.

S-au plătit din bani, probleme sunt peste tot, sunt și la noi, dar zic eu ca un mare merit îl are și antrenorul nostru pentru că el când a venit ne-a spus foarte multe lucruri pe care nu prea le credeam și, după cum vedeți, suntem neînvinși de când a venit și am urcat în clasament”, a declarat Constantin Budescu după meciul cu UTA.

Reclamă

EXCLUSIV | Budescu, cale liberă să plece de la Astra: "Orice jucător este transferabil!"

Radunovic va merge la FCSB din returul campionatului, iar Budescu are și el care liberă să plece de la echipă.

Întrebat şi despre posibila plecare a decarului de la Astra, Dani Coman a lăsat de înţeles că acesta are cale liberă spre un transfer, pentru o sumă pe care clubul o consideră corectă.

"Orice jucător este transferabil. În ultimii ani am transferat mulți jucători. Am obținut sume importante. Am găsit de fiecare dată variante să-i înlocuim.

Reclamă 4 / 0/3

Nu va fi nicio problemă, orice jucător este transferabil contra unei sume normale pentru valoarea lui", a mai spus Dani Coman pentru AS.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și