Închide meniul

Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo: „Avem trei lucruri în comun!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2022, 11:50

Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo: „Avem trei lucruri în comun!

Ciprian Marica, ironie pentru Cristiano Ronaldo

Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo. Fostul internaţional român l-a distrus pe starul portughez într-o singură frază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a râs de Cristiano Ronaldo, după ultimele tensiuni de la Campionatul Mondial. Retras din fotbal, Marica spune că Ronaldo a ajuns în aceeaşi situaţie ca şi el: fără echipă. Marica mai spune că Portugalia nu va câştiga Cupa Mondială.

Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo

Eu şi Cristiano Ronaldo avem câteva lucruri în comun, trei mai exact: avem amândoi 37 de ani, nu avem echipă de club în momentul de față și trei, vom termina acest Campionat Mondial cu zero Cupe Mondiale în palmares. 

Nu cred că Portugalia poate bate Franța, asta dacă va trece de Anglia. Nici Anglia dacă se va califica. Cu Maroc cred că vor avea câștig de cauză. E clar că ei sunt surpriza turneului, dar nu cred că vor avea forța necesară, cu toate că naționala Marocului a alergat mai mult, au fost mai proaspeţi”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic după ce s-a zvonit că pleacă din cantonamentul Portugaliei: „Credeţi în noi!”

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic, după ce s-a zvonit că va pleca din cantonamentul Portugaliei, în plin Campionat Mondial. Starul lusitan a pus punct informaţiilor apărute după ce a fost rezervă în partida cu Elveţia, şi a notat faptul că îşi va duce visul până la capăt.

Reclamă

Portugalia este calificată în sferturile Campionatului Mondial, acolo unde se va duela cu Maroc. Lusitanii au trecut în optimi de Elveţia, scor 6-1, chiar şi fără Cristiano Ronaldo, care a fost lăsat pe banca de rezerve.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor sociale, în care notează faptul că echipa Portugaliei este mult prea unită pentru a se lăsa influenţată de zvonurile apărute în presă. Mai mult decât atât, starul lusitan a mai notat faptul că naţionala sa luptă pentru a-şi atinge visul suprem, şi anume câştigarea Campionatului Mondial.

„Un grup mult prea unit pentru a fi dezbinat de forțele din exterior (n.r. aluzie la zvonurile lansate de presa portugheză). O națiune prea curajoasă pentru a fi înfricoșată de vreo adversitate.

Reclamă 4 / 0/3

O echipă în cel mai adevărat sens al cuvântului, care va lupta pentru visul ei până la final. Credeți în noi! Forța Portugalia”, a fost mesajul publicat de Cristiano Ronaldo, pe reţelele sociale.

Cristiano Ronaldo a fost titular în primele partide de la Campionatul Mondial, din grupă. Starul lusitan a marcat un singur gol, din penalty, în meciul cu Ghana din prima rundă. În partida din optimi, starul care recent s-a despărţit de Manchester United a fost rezervă, fiind introdus pe final de joc, în minutul 74.

Recomandări
  • Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo
  • Fostul internaţional român l-a distrus pe starul portughez într-o singură frază

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și