Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, mesaj războinic după ce s-a zvonit că pleacă din cantonamentul Portugaliei: „Credeţi în noi!”

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 18:59

Reclamă
CM 2022 | Cristiano Ronaldo, mesaj războinic după ce s-a zvonit că pleacă din cantonamentul Portugaliei: „Credeţi în noi!

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic după ce s-a zvonit că pleacă din cantonamentul Portugaliei

Cristiano Ronaldo, în timpul partidei dintre Portugalia şi Elveţia/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic, după ce s-a zvonit că va pleca din cantonamentul Portugaliei, în plin Campionat Mondial. Starul lusitan a pus punct informaţiilor apărute după ce a fost rezervă în partida cu Elveţia, şi a notat faptul că îşi va duce visul până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia este calificată în sferturile Campionatului Mondial, acolo unde se va duela cu Maroc. Lusitanii au trecut în optimi de Elveţia, scor 6-1, chiar şi fără Cristiano Ronaldo, care a fost lăsat pe banca de rezerve.

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic după ce s-a zvonit că va pleca din cantonamentul Portugaliei

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor sociale, în care notează faptul că echipa Portugaliei este mult prea unită pentru a se lăsa influenţată de zvonurile apărute în presă. Mai mult decât atât, starul lusitan a mai notat faptul că naţionala sa luptă pentru a-şi atinge visul suprem, şi anume câştigarea Campionatului Mondial.

„Un grup mult prea unit pentru a fi dezbinat de forțele din exterior (n.r. aluzie la zvonurile lansate de presa portugheză). O națiune prea curajoasă pentru a fi înfricoșată de vreo adversitate.

O echipă în cel mai adevărat sens al cuvântului, care va lupta pentru visul ei până la final. Credeți în noi! Forța Portugalia”, a fost mesajul publicat de Cristiano Ronaldo, pe reţelele sociale.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost titular în primele partide de la Campionatul Mondial, din grupă. Starul lusitan a marcat un singur gol, din penalty, în meciul cu Ghana din prima rundă. În partida din optimi, starul care recent s-a despărţit de Manchester United a fost rezervă, fiind introdus pe final de joc, în minutul 74.

Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după ce a aflat că nu va juca în meciul cu Elveția

CM 2022 Ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după ce a aflat că nu va juca în meciul Portugaliei cu Elveția a fost o informație dezvăluită de colegul său Otavio. Jucătorul lui Porto susține că starul de 37 de ani s-a dus direct în vestiar pentru a-și încuraja coechipierii.

Dezvăluirea lui Otavio vine în contextul în care presa lusitană a publicat un articol în care anunța că Ronaldo chiar a amenințat că pleacă în timpul Mondialului, dacă nu va fi titular cu Elveția. Federația a dezmințit acest aspect.

Reclamă 4 / 0/3

”Cred că totul este normal la echipă. Nu există certuri. Nu a spus niciodată că vrea să plece. Toată lumea e supărată când nu joacă, e ceva natural. Sunt uniți și concentrați.

Dacă vă uitați la poze sau clipuri, vezi vedea că Cristiano este cu inima alături de echipa națională, chiar dacă este pe bancă sau nu.

El este un exemplu pentru noi, este căpitanul nostru. El a încurajat echipa în vestiar, chiar și când știa că nu va juca. Orice face sau nu face Ronaldo este o știre”, a spus jucătorul de 27 de ani, într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și