Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, premiat de AC Milan pentru penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iunie 2022, 17:20

Ciprian Tătărușanu, premiat de AC Milan pentru penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez

Ciprian Tătărușanu, decisiv pentru AC Milan

Ciprian Tătărușanu, la celebrarea titului câștigat cu AC Milan / Profimedia

Ciprian Tătărușanu a fost premiat de AC Milan pentru penalty-ul pe care l-a apărat în fața lui Lautaro Martinez, într-un derby Milan – Inter 1-1, disputat în noiembrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan a numit parada lui Tătărușanu ”momentul defensiv al sezonului”. „Bravo, Ciprian!”, a transmis campioana Italiei, pe Twitter.

Ciprian Tătărușanu, premiat de AC Milan pentru penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez

Penalty-ul apărat de Tătărușanu a adus un punct uriaș pentru AC Milan în lupta la titlu cu Inter. Rossonerii au câștigat Serie A cu doar două puncte în plus față de marea rivală.

Portarul român a bifat 6 prezenţe pentru AC Milan în stagiunea recent încheiată. El evoluează la Milano din septembrie 2020, când a venit de la Olympique Lyon.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB

Presa din Italia susţine că Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la FCSB în această vară. Jurnaliştii italieni îşi argumentează ipoteza prin faptul că AC Milan ar vrea să îl aducă la echipă pe portarul de la Lazio, Thomas Strakosha. În acest context, Ciprian Tătăruşanu ar deveni al treilea portar al campioanei Italiei.

Astfel, jurnaliştii de la direttagoal.it susţin că acesta ar putea reveni la FCSB.

Românul şi-ar putea încheia cariera acolo unde a început-o. Într-adevăr, unde a început să joace la nivel înalt: vorbim despre Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB)”, scriu jurbaliştii de la sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu a fost numit de Gazzetta dello Sport un jucător crucial pentru AC Milan, în sezonul în care rossonerii au câştigat titlul.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României în noiembrie 2020. În ultima vreme, însă, s-a discutat intens despre o posibilă revenire sub “tricolor”, în cazul în care Edi Iordănescu se va lovi de o urgență la nivelul portarilor.

În cele din urmă, selecționerul României nu l-a chemat pe “Tătă” pentru meciurile din Nations League, din luna iunie.

Recent, Iordănescu Jr. a discutat cu portarul de la Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc.

Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu. A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la ‘Tătă’ o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și