Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătărușanu a stârnit reacții fabuloase după ce i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez în AC Milan – Inter: ”A fost imens!” / ”Cea mai bună paradă văzută! E incredibil!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 22:50 / Actualizat: 8 noiembrie 2021, 1:22

Reclamă
Ciprian Tătărușanu a stârnit reacții fabuloase după ce i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez în AC Milan – Inter: ”A fost imens!” / ”Cea mai bună paradă văzută! E incredibil!”

Ciprian Tătărușanu, erou în AC Milan - Inter

Profimedia

Ciprian Tătărușanu i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez în AC Milan – Inter

Ciprian Tătărușanu a avut o prestație imperială în prima repriză a derby-ului dintre AC Milan și Inter. În minutul 27, la scorul de 1-1, portarul român i-a apărat fabulos un penalty lui Lautaro Martinez și a declanșat nebunia în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO CU PENALTY-UL APĂRAT DE CIPRIAN TĂTĂRUȘANU

A fost primul penalty pe care Ciprian Tătărușanu îl apără în tricoul lui AC Milan, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

”A fost imens în ultimele 3 meciuri! Ne-a ținut în joc cu trei parade. Știu că nu este portarul pe care îl voiam, dar și-a arătat clasa. Grazie Tătă”, a reacționat un suporter.

Reclamă

”A fost o paradă senzațională. Sunt impresionată de toți cei care ajung în poarta lui Milan. Donnarumma, Maignan și acum Tătărușanu!”, a scris un alt fan.

”Este cea mai bună paradă pe care am văzut-o! Tătărușanu e incredibil!”, a potat un alt suporter.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu s-a enervat: „Nu sunt rezerva nimănui”

Ciprian Tătăruşanu a început şi acest sezon de Serie A ca rezervă la AC Milan, dar la ultimele partide românul şi-a câştigat locul de titular în poarta ”diavolului milanez”. Acum, acesta a ţinut să le dea un mesaj dur celor care l-au contestat şi au spus că este o rezervă eternă.

Portarul celor de la Milan a dat un mesaj clar. „Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Tătăruşanu, conform ilgiornale.it.

Presa din Italia mai spune că multă lume s-a luat cu mâinile de cap atunci când s-a aflat de accidentarea lui Maignan, dar Tătăruşanu a ţinut să clarifice situaţia. „Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”, a mai spus portarul român.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și