Închide meniul

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia! Suma pe care CFR Cluj trebuie să o plătească în schimbul său

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 17:17

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia! Suma pe care CFR Cluj trebuie să o plătească în schimbul său

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia, greu de plătit de CFR Cluj

Eric Bicfalvi, în timpul unui meci pentru FC Ural/ Hepta

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia este greu de plătit de CFR Cluj. Ruşii cer în schimbul românului suma de 2 milioane de euro, astfel şansele unui transfer în România sunt minime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric Bicfalvi este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj. Mijlocaşul evoluează în Rusia de 5 sezoane, fiind sub contract până în 2023. Bicfalvi se afla şi în atenţia lui Edi Iordănescu, pentru partidele din Nations League, însă războiul dintre Rusia şi Ucraina l-a împiedicat pe selecţioner să-l convoace.

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia

Eric Bicfalvi se află în atenţia campionilor de la CFR Cluj. Dan Petrescu vrea să-şi întărească echipa cu un jucător polivalent, care în Rusia a fost folosit pe postul de închizător, mijlocaş central, mijlocaş ofensiv şi atacant.

Eric Bicfalvi este un jucător esenţial la FC Ural, fiind căpitanul echipei. Totodată, acesta este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din cadrul echipei, care are un buget anual de 35 de milioane de euro.

Transferul lui Eric Bicfalvi este greu de realizat, din cauza sumei de transfer mult prea mari cerute de FC Ural. Ruşii cer în schimbul românului 2 milioane de euro, conform sport.ro.

Reclamă

Eric Bicfalvi, aproape de o revenire senzațională în Liga 1, la CFR Cluj

Eric Bicfalvi e aproape de o revenire senzațională, în Liga 1, la CFR Cluj. După ce s-au înțeles cu Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor, ardelenii mai pregătesc o nouă bombă pe piața transferurilor.

Conform playsport.ro, Bicfalvi și-a dat deja acordul pentru transferul de la Ural Ekaterinburg, dar CFR va trebui să plătească pentru mutare, jucătorul de 34 de ani având contract cu rușii până în 2023.

Pentru Eric, aceasta ar fi și șansa de a reveni și la echipa națională. El a ratat convocarea pentru meciurile din Nations League din luna iunie din cauza războiului dus de Rusia în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Eric Bicfalvi a ratat naționala din cauza războiului

De altfel, Bicfalvi s-a aflat și în lotul lărgit anunțat de selecționer. Din informațiile AS.ro, selecționerul era decis să îl readucă pe Bicfalvi la națională, ținând cont de evoluțiile pe care le-a avut acesta în Rusia! Din câte se pare, Edi Iordănescu s-a răzgândit în privința jucătorului de 34 de ani din cauza războiul care are loc în Ucraina.

Cotat la 1.000.000 de euro, Bicfalvi a ajuns în Rusia în urmă cu șase ani. Acesta a fost luat de Tom Tomsk, de la Dinamo. După numai un sezon a ajuns la Ural, echipă pentru care evoluează și azi. Trebuie spus că Bicfalvi se numără printre jucătorii care au refuzat să plece din Rusia, în momentul în care Vladimir Putin a început invazia în Ucraina.

Jefte Betancor, aproape de CFR Cluj

CFR Cluj a rezolvat deja o primă mutare de răsunet. Dan Petrescu s-a înțeles cu bunul său prieten, Gică Hagi, pentru transferul lui Jefte Betancor. Campioana României le va plăti celor de la Farul suma de 300.000 de euro pentru atacantul spaniol, anunță Prosport.

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Potrivit sursei citate, campioana îl va prezenta oficial pe Jefte în cel mai scurt timp. Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și