Închide meniul

Clubul la care joacă Federico Piovaccari se vinde cu un euro! Patronul e disperat să scape de fosta echipă din Serie A

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2022, 22:55

Clubul la care joacă Federico Piovaccari se vinde cu un euro! Patronul e disperat să scape de fosta echipă din Serie A

Echipa lui Federico Piovaccari se vinde pentru doar un euro

Federico Piovaccari, într-un meci pentru Messina / Profimedia

Clubul la care evoluează Federico Piovaccari, ACR Messina, a fost scos la vânzare pentru doar un euro. Echipa fostului atacant de la FCSB a evoluat în Serie A, dar acum a ajuns într-o situație disperată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ACR Messina evoluează în prezent în Serie C. Echipa lui Piovaccari s-a salvat în extremis de la retrogradare, după ce a terminat la doar două puncte deasupra liniei. Patronul Pietro Sciotto e disperat să scape de club, care riscă să intre în faliment.

Clubul la care joacă Federico Piovaccari, fost în Serie A, se vinde cu un euro

Pietri Sciotto și-a redus de tot pretențiile financiare în încercarea de a scăpa de Messina. Acesta e dispus să renunțe la club pentru doar un euro. Suma e una simbolică. Acesta vrea să găsească un cumpărător care să asigure că va repune echipa pe picioare.

„Nu am primit nicio ofertă pentru ACR Messina, doar câteva telefoane. Am spus că ultimul meu obiectiv este să mențin echipa în Serie C și apoi să plec. Dorința mea de a încheia activitatea de la club și, din acest motiv, sunt gata să îl vând pentru prețul simbolic de un euro. O fac cu mare regret, după cinci ani la conducere.

Este ultima mea mișcare aici. Termenul limită este până la 12 iunie. Dacă nu va veni nicio ofertă, voi analiza situația și voi lua deciziile necesare, chiar dacă va fi foarte greu„, a transmis Pietro Sciotto, conform Football Italia.

Reclamă

ACR Messina a jucat în Serie A în sezoanele 63/64, 64/65, 04/05, 05/06 și 06/07. După retrogradarea din urmă cu 15 ani, a jucat inclusiv în liga a patra din Italia, până anul trecut.

Federico Piovaccari a ajuns la Messina în februarie 2022 și a reușit șase goluri și patru assist-uri în 27 de partide disputate în Serie C.

În sezonul 2013-2014, Piovaccari a jucat pentru FCSB. Alături de roș-albaștri a câștigat titlul de campion al României și a evoluat în grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Federico Piovaccari, urare specială pentru români

Daniel Georgievski, Federico Piovaccari și Filipe Teixira le-au transmis românilor mesaje de Ziua Națională. 

”Sunt Federico Piovaccari și vreau să-i urez poporului român La mulți ani! Ați rămas în inima mea. Hai, roș-albaștrii! La mulți ani, România!”, a fost mesajul lui Piovaccari pentru români.

Aflat în Australia, Georgievski va bea un pahar de vin în cinstea României!

”Salut! Sunt Daniel Georgievski, vreau să le ureze tuturor românilor și fanilor FCSB o zi națională fericită. Am avut norocul să sărbătoresc cu voi, atunci când eram acolo, este o zi minunată. Bucurați-vă de ea și sărbătoriți. Voi bea și eu un pahar, aici, în Australia. Distrați-vă! La mulți ani!”, a transmis Daniel Giorgievski de Ziua României.

”Bună, dragii mei! La mulți ani, tuturor românilor și roș-albaștrilor! V-am pupat, aveți grijă de corpurile voastre!”, a spus și Teixeira.

Piovaccari, transferat de Gigi Becali din închisoare

Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

Italianul Federico Piovaccari era în capul listei de transferuri întocmită de latifundiarul din Pipera din închisoare.

Reclamă

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Recomandări
  • Echipa lui Federico Piovaccari, la un prag de colaps
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și