Închide meniul
EXCLUSIV

„Cluburile ar trebui să aibă un tablou cu el pe perete!” Magicianul din fotbalul românesc: „Copperfield ar fi invidios pe el!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 8:48

Reclamă

Giovanni este un magician„, a spus Zvonko Milojkovic pentru AS.ro, surprins fiind de faptul că impresarul a reușit să vândă jucători români pe sume foarte mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiecare club din România ar trebui să aibă tabloul lui Giovanni pe perete, în biroul președintelui. El este un magician, nu știu cum a reușit să vândă jucătorii români pe astfel de sume. Mă refer aici la ultimii jucători plecați din campionatul vostru, Man, Mihăilă, Moruțan, Cicâldău.

Cred că David Copperfield ar fi invidios pe Giovanni. Jucătorii români nu au valoare pentru sumele pe care au fost vândute. Giovanni este magician„, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Zvonko Milojkovic critică fotbalul românesc

Impresarul sârb consideră că România nu a mai produs jucători de valoare, în ultimii ani. Zvonko Milojkovic a făcut și o comparație între fotbalul de la noi și cel din Serbia.

La noi, fotbalul e război, la voi e balet. Jucătorii români sunt învățați să cadă, să ceară faulturi. Când pleacă în străinătate au parte de un șoc, nu mai fluieră arbitrul, cad de pomană! În Serbia sunt antrenori buni pentru copii și dacă vezi meciuri de juniori U14 îți dai seama că ele arată ca niște războaie, se joacă foarte dur.

Reclamă

Voi, românii, anunțați: `Facem o academie ca la Ajax! Facem o academie ca la Bayern!`. Voi sunteți olandezi? Sunteți nemți? Nu, sunteți balcanici! În loc să vă uitați cine din Balcani are succes căutați să copiați popoare cu care nu împărtășiți aceeași cultură, același stil de fotbal„, spunea impresarul sârb acum câteva zile, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă Vezi toate știrile
Citește și