Închide meniul

Condiţia pe care Neluţu Varga i-a pus-o lui Dan Petrescu pentru a-l lăsa să plece gratis la echipa naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 11:05

Condiţia pe care Neluţu Varga i-a pus-o lui Dan Petrescu pentru a-l lăsa să plece gratis la echipa naţională

Dan Petrescu are şanse mari să devină selecţionerul României

Captură AS.ro

Se pare că Dan Petrescu a ajuns la o înţelegere şi cu Neluţu Varga. Conform gsp.ro, antrenorul campioanei a renunţat la cele 4 salarii restante pe care le are de încasat, plus cel de pe luna decembrie. Mai mult, Dan Petrescu nu va avea pretenţii financiare legate de restul contactului, care va expira în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această variantă a fost agreată şi de patronul celor de la CFR Cluj. În acest caz, Dan Petrescu nu va mai fi nevoit să achite clauza de 400.000 de euro pentru a putea pleca de la CFR Cluj, înainte de terminarea contractului.

Citește și:

Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională

Dan Petrescu a oferit un răspuns radical atunci când a fost întrebat despre preluarea naţionalei. „Bursucul” aşteaptă o decizie a clubului la finalul anului. Până atunci, vrea să obţină cinci victorii cu CFR Cluj.

„Ieri am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii.

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. – următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu poate fi noul selecţioner al României. Antrenorul lui CFR Cluj a primit acordul lui Neluţu Varga de a discuta cu Răzvan Burleaun şi Mihai Stoichiţă. Negocierile s-au purtat deja la Cluj-Napoca, iar oficialii FRF sunt convinşi că i-au găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi.

Burleanu îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1. Ar urma să ia aceiaşi bani şi la naţională.

„Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă, citat de Digi Sport.

Recomandări
  • Ce a negociat Dan Petrescu cu Neluţu Varga
  • Condiţia pentru a putea pleca gratis la naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și