Închide meniul

„Te simţi apreciat la FCSB?”. Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou” în Ghencea. Cum a răspuns

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 23:50

„Te simţi apreciat la FCSB?. Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou în Ghencea. Cum a răspuns

"Te simţi apreciat la FCSB?". Andrea Compagno, pus în încurcătură

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

„Te simţi apreciat la FCSB?”. Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou” în Ghencea. Andrea Compagno a vorbit despre victoria echipei sale, la primul meci de la revenirea pe stadionul Steaua, dar a tratat și un subiect sensibil. Italianul a marcat singurul gol al partidei, dintr-o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. După acest meci, vicecampioana condusă de Elias Charalambous se află pe primul loc în Liga 1, cu maximum de puncte după 4 etape disputate. Poziția secundă este ocupată de Universitatea Craiova, care se află la 3 puncte distanță de formația patronată de Gigi Becali. „Roș-albaștrii” le-au învins, pe rând, pe FC U Craiova 1948, Dinamo, Oțelul Galați și pe CFR Cluj.

„Te simţi apreciat la FCSB?”. Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou” în Ghencea. Răspunsul atacantului din lotul lui Charalambous

Fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară. De asemenea, Andrea Compagno a vorbit despre victoria din meciul cu CFR Cluj, la partida în care FCSB a revenit pe stadionul Steaua.  Totodată, acesta a vorbit și despre suporterii echipei, cărora le-a mulumit pentru susținere.

„Cred că suntem pe drumul bun, trebuie să mergem înainte. E normal, muncim să fim titulari. Avem lotul mare, staff-ul tehnic face deciziile. Trebuie să fim profesionişti, oricât intrăm trebuie să dăm totul.

(Reporter: Te simţi apreciat?) E ciudat, dar nu mă gândesc la asta. Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine. E normal ca fiecare jucător să intre de la început, dar jucăm la fiecare trei zile. Poate se încearcă menajarea energiei. Cred că cel mai important e să fim pregătiţi şi să dăm totul.

Reclamă

CFR e o echipă foarte bună, cu antrenor foarte bun. Au schimbat mult de anul trecut. O să fie în lupta la titlu

Suporterii sunt foarte foarte frumoşi, a fost important să le facem cadou această victorie. Sunt foarte fericit că a fost golul meu. Victoria aduce victorii, trebuie să continuăm aşa.”, a spus Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Odată cu revenirea pe stadionul din Ghencea, fanii „roș-albaștrilor” s-au mobilizat și au cumpărat toate biletele pe care oficialii vicecampioanei le-au pus la vânzare. Astfel, recordul de asistență de pe stadionul Steaua a fost doborât de cei 28,519 suporteri ai FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa condusă de Elias Charalambous urmează partida tur a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland, din cadrul turului trei preliminar al UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe data de 10 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. Italianul, decisiv în a doua repriză

Atacantul italian Andrea Compagno a fost decisiv pentru echipa sa, în a doua repriză a partidei de pe stadionul Ghencea. Acesta a intrat pe teren în minutul 46 al partidei, în locul lui Andrei Cordea, care nu s-a remarcat în prima repriză. În minutul 67 a fost faultat în careul clujenilor și a obținut o lovitură de la 11 metri. Tot Andrea Compagno a decis să execute lovitura de pedeapsă și a deschis scorul în cadrul derby-ului.

După marcarea golului, reacția fanilor de pe stadion a fost una fabuloasă, demnă de revenirea vicecampioanei pe stadionul din Ghencea. Cu ocazia revenirii celor de la FCSB în casa Clubului Sportiv al Armatei, fanii vicecampioanei au luat cu asalt site-ul unde se vindeau biletele, dar și casele de la stadion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și