Închide meniul

Andrei Burcă a răbufnit înainte de CFR Cluj – Sivasspor: „Merităm mai mult respect!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 21:26

Andrei Burcă a răbufnit înainte de CFR Cluj – Sivasspor: „Merităm mai mult respect!

Andrei Burcă , discurs dur după Hermannstadt - CFR Cluj

Hepta

Andrei Burcă a răbufnit înainte de CFR Cluj – Sivasspor. Fundaşul campioanei României s-a enervat din cauza criticilor primite de jocul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă le-a răspuns celor care critică maniera de joc a celor de la CFR Cluj. Fundaşul campioanei cere, însă, prudenţă înaintea celei de-a doua partide din grupele Conference League.

Andrei Burcă a răbufnit înainte de CFR Cluj – Sivasspor

„Trebuie să fim precauţi, conştienţi de valoarea adversarului, să ne facem jocul nostru. Să o ţinem pe aceeaşi linie. Este mult de muncă şi cred că merităm puţin mai mult respect ca echipă, pentru că toată lumea blamează jocul nostru. 

Şi în campionat am dovedit că suntem pe drumul cel bun. Stilul nostru de joc ne dă încredere şi o să ajungem acolo unde ne dorim. Am văzut, cei de la Sivasspor au jucători foarte buni, cu experienţă, care probabil câştigă foarte mult.

Şi nouă ne lipseşte golgheterul. Noi trebuie să ne dăruim pe teren, să facem din nou o partidă cum am făcut contra celor de la Craiova”, a declarat Andrei Burcă în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor. Antrenorul campioanei României i-a ridicat în slăvi pe turcii care îi vor fi adversari în Conference League.

Dan Petrescu nu se dezminte nici înaintea partidei din etapa a 2-a din Conference League. Petrescu spune că cei de la Sivasspor au o echipă extrem de puternică, din care fac parte jucători de echipă naţională.

Eu ştiu ce valoare au. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac…Au nişte CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România. Au 11 jucători de echipă naţională şi cu salarii de 800 de mii de euro. Şi aşa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări„, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a avut o reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia în urma succesului cu Universitatea Craiova, scor 2-0. „Bursucul” nu este afectat de criticile suporterilor, care vor ca tehnicianul să plece din Gruia.

„Nu cred că mi s-a strigat mie demisia. Dar eu nu am venit aici la conferinţă să cer respect. Am venit să vorbim de meciul cu Sivasspor. Oricum nu voi fi respectat, indiferent ce se va întâmpla. Şi aşa mi se spune că mă plâng… Noi ştim ce ne aşteaptă, ştim că trecutul nu mai coontează, contează numai prezentul şi viitorul”, a adăugat tehnicianul.

Recomandări
  • Andrei Burcă a răbufnit înainte de CFR Cluj – Sivasspor
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și