Închide meniul

Andrei Cordea, cu capul în pământ după FCSB – Silkeborg 0-5: „Ne este rușine! Nu o să pot să dorm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 octombrie 2022, 8:25

Andrei Cordea, cu capul în pământ după FCSB – Silkeborg 0-5: „Ne este rușine! Nu o să pot să dorm!

Andrei Corde, cu capul în pământ după FCSB – Silkeborg 0-5

Andrei Cordea, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Andrei Cordea ţine capul în pământ după FCSB – Silkeborg 0-5. Echipa roş-albastră a suferit una dintre cele mai mari umilinţe din istoria fotbalului românesc şi se află pe ultimul loc în Grupa B din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zece goluri a primit FCSB în dublă manşă cu danezii, iar Andrei Cordea a rămas fără cuvinte.

Andrei Cordea, cu capul în pământ după FCSB – Silkeborg 0-5

„La fel ca în tur. Ne este rușine. Dacă din cinci șuturi ne-au dat cinci goluri… Nu am nicio explicație, este foarte rușinos și încercăm să trecem peste, pentru că duminică avem un meci greu acasă.

Nu am nicio explicație. Am făcut un joc atât de bun cu West Ham, Anderlecht, nu știu.. nu pot să zic nimic. Evident ca nu o să pot să dorm. În două zile o să avem meci cu UTA Arad, nu stăm să plângem”, a declarat Andrei Cordea la finalul meciului.

Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?„. Nicolae Dică a avut o reacţie categorică după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5, când a fost întrebat dacă îşi face griji că va fi demis. Antrenorul lui FCSB nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că se aşteaptă să fie pe bancă şi la următorul meci al roş-albaştrilor.

Reclamă

Nicolae Dică a dezvăluit că decisivă poate fi următoarea partidă a roş-albaştrilor, cea din Liga 1, cu UTA. Dacă în Conference League a declarat că şi-a îndeplinit deja obiectivul, în campionat e obligat să obţină calificarea în play-off.

(Reporter: Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?) Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă. Să mă tem că mă dă cineva afară? Sunt alte lucruri mai bune de făcut în viaţa asta decât să ne temem de acest lucru.

Întrebaţi conducerea. Obiectivul? Când am venit la Steaua (n.r. FCSB) nu ni s-a pus obiectiv grupele Conference League şi am reuşit să ne calificăm. Înseamnă că obiectivul l-am îndeplinit. Cu toţii ne doream mai mult. Ăsta e nivelul nostru în acest moment, lotul pe care îl avem. Sunt adversari buni.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu m-am gândit să îmi dau demisia. Aştept meciul cu UTA. Am avut o discuţie cu conducerea clubului după meciul cu Craiova şi am spus că am încredere în jucători. Am câştigat 2 meciuri importante şi am făcut jocuri bune. Şi la meciul cu FC Argeş a fost decisiv, şi la meciul cu UTA va fi la fel.

Eu aşa sunt, mie îmi place să îmi apăr jucătorii pentru că eu am încredere în ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Ce să facem acum? Să dau în jucători? Nu sunt genul ăsta de om. Chiar vorbeam înainte de meci, când eram jucător erau criticaţi jucătorii, acum când sunt antrenor, sunt criticaţi antrenorii„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Recomandări
  • FCSB – Silkeborg 0-5
  • Andrei Cordea, cu capul în pământ

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și