Închide meniul

Andrei Ivan a explicat ce s-a întâmplat pe tunel la Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva! Adevăratul motiv pentru care Paul Papp a fost eliminat

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2022, 0:33

Andrei Ivan a explicat ce s-a întâmplat pe tunel la Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva! Adevăratul motiv pentru care Paul Papp a fost eliminat

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

  • Andrei Ivan a explicat ce s-a întâmplat pe tunel la Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva
  • Adevăratul motiv pentru care Paul Papp a fost eliminat

Andrei Ivan a dezvăluit de unde a pornit conflictul de pe tunel din Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, în urma căruia Paul Papp a fost eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan susține că Paul Papp a fost provocat de un jucător de la Hapoel Beer Sheva, care l-a călcat pe picior. Fundașul Universității Craiova s-a enervat și l-a împins pe adversar chiar sub ochii arbitrului.

Andrei Ivan a explicat de ce a fost eliminat Paul Papp în Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

„Am simțit o echipă care a jucat fotbal. Prima repriză ne-a fost mai ușor, la pauză am luat cartonaș roșu și au înscris ei. Mergem la Beer Sheva să ne calificăm. Au fost niște împingeri pe tunel, arbitrul a văzut și a dat două cartonașe roșii. Jucătorul de la Beer Sheva a venit și l-a călcat. Paul l-a împins puțin și a văzut roșu.

Reclamă

Nu avem poziția bună de a trage la poartă. Trebuie să gândești cu mult timp înainte. N-am avut noroc, sperăm să ne calificăm cu puțin noroc. Când i-am văzut am crezut că sunt o echipă foarte bună, dar și noi ne-am ridicat nivelul. Ne recuperăm, suntem motivați, trebuie să câștigăm. Sper să marchez și în retur”, a spus Andrei Ivan, după meci.

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp

Președintele oltenilor n-a avut milă de Papp și l-a criticat în termeni extrem de duri.

Reclamă

„Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, extrem de nervos după gestul lui Paul Papp: „Sunt foarte supărat!”

Luat complet prin surprindere de gestul lui Paul Papp, Mirel Rădoi a spus că tactica sa a fost dată peste cap și, drept urmare, a fost nevoit să îl „sacrifice” pe Elvir Koljic. În locul atacantului bosniac a fost introdus Ivan Martic.

Rădoi a fost un car de nervi la finalul meciului și l-a certat la scenă deschisă pe Paul Papp. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va pregăti o amendă usturătoare pentru fundașul de 32 de ani.

„Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”