Închide meniul

Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat doi jucători de la FCSB! Fotbalistul pe care îl vede curând într-un campionat puternic!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 10:27

Reclamă
Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat doi jucători de la FCSB! Fotbalistul pe care îl vede curând într-un campionat puternic!

Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat doi jucători de la FCSB!

Johannes Hoff Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland / Profimedia Images

Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat doi jucători de la FCSB. Este vorba despre Florinel Coman şi fundaşul dreapta Alexandru Pantea, care a provocat penalty-ul din care danezii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johannes Hoff Thorup a fost impresionat de Pantea, chiar dacă acesta l-a faultat în careu pe Mohamed Diomande.

Antrenorul lui Nordsjaelland a remarcat doi jucători de la FCSB

Coman este un jucător foarte bun, însă mi-a plăcut fundaşul dreapta. Pantea, da, este un jucător foarte bun. Mă aştept să îl văd, cu tot respectul pentru campionatul României, dar cred că va juca la un nivel mai înalt. Curând, aş putea spune”, a declarat Johannes Hoff Thorup după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Nordsjaelland a eliminat-o pe FCSB, după ce a învins-o în retur cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Marcus Ingvartsen, în minutele 43 şi 85. Prima reuşită a fost din penalty, după faultul lui Pantea.

Nordsjaelland a avansat în playoff-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe Partizan Belgrad. În acest început de sezon echipa daneză este neînvinsă, în campionat având doar victorii. Nordsjaelland a remizat doar cu FCSB, scor 0-0, în turul din Conference League de la Bucureşti.

Reclamă

Ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Românii au fost puşi efectiv la zid”

Iată ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0. Formaţia daneză a obţinut calificarea în playoff-ul Conference League, acolo unde va da piept cu Partizan Belgrad.

FC Nordsjaelland i-a pus pe români efectiv la zid în meciul de calificare din Conference League”, a titrat flashscore.dk după victoria cu 2-0 a vicecampioanei Danemarcei contra lui FCSB.

FC Nordsjaelland a trecut în turul următor din Conference League, după ce nu a lăsat niciun dubiu cu privire la rezultatul cu FCSB-ul românesc. Victoria a fost una cu 2-0, Vlad Chiricheş fiind eliminat după o oră de joc. Primul meci din România se terminase fără goluri.

Reclamă 4 / 0/3

FC Nordsjaelland este pregătită pentru runda decisivă a playoff-ului pentru un loc în faza grupelor Conference League.

Marcus Ingvartsen a fost omul meciului, după ce a marcat ambele goluri ale lui Nordsjaelland”, a scris flashcore.dk după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

„Ingvartsen, omul meciului”

Ingvartsen îi duce pe FC Nordsjælland în Europa”, a titrat jyllands-posten.dk.

FC Nordsjælland s-a impus cu 2-0 în fața FCSB-ului românesc și este pregătită pentru turul playoff-ului din Conference League.

Joi seară, FC Nordsjælland s-a impus acasă cu 2-0 în fața lui FCSB și a avansat în turul următor din Conference League cu acelaşi scor la general. Marcus Ingvartsen, omul meciului, a marcat ambele goluri ale celor de la Nordsjaelland.

Primul gol a venit din penalty cu puțin timp înainte de pauză. Penalty-ul a fost acordat pentru un fault împotriva lui Mohamed Diomande, care a căzut la pământ după o atingere ușoară pe umăr”, a scris publicaţia citată.

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori: ” Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi când a văzut golurile primite de echipa lui. A analizat şi faza în care Vlad Chiricheş a fost eliminat, după ce iniţial Darius Olaru executase slab un corner.

Gigi Becali i-a „taxat” pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru că nu ar antrena cornerele. L-a dat exemplu pe Claudiu Petrila, noul transfer al Rapidului.

„Olaru nu poate să ridice o minge”

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

L-am întrebat și pe Meme, de mai multe ori l-am întrebat. Din dreapta, din stânga… Coman mai bate, dar, în rest, nu avem cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și