Închide meniul

Antrenorul lui Nordsjaelland nu se teme de atmosfera din Ghencea! Ce jucători a remarcat la FCSB

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 19:30

Reclamă
Antrenorul lui Nordsjaelland nu se teme de atmosfera din Ghencea! Ce jucători a remarcat la FCSB

Antrenorul lui Nordsjaelland nu se teme de atmosfera din Ghencea

Johannes Hoff Thorup, antrenorul lui Nordsjaelland / Profimedia

Antrenorul lui Nordsjaelland nu se teme de atmosfera din Ghencea. Johannes Hoff Thorup, tehnicianul de 34 de ani care pregăteşte formaţia daneză, a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Nordsjaelland se vor întâlni în turul 3 preliminar Conference League. Partida tur va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Steaua, iar interesul este unul ridicat pentru partida de joi seară.

Antrenorul lui Nordsjaelland nu se teme de atmosfera din Ghencea! Ce jucători a remarcat la FCSB

FCSB continuă aventura europeană, după ce a trecut în turul 2 de CSKA 1948 Sofia. Acum, formaţia lui Elias Charalambous trebuie să treacă de FC Nordsjaelland din Danemarca.

După victoria de duminică în faţa celor de la CFR Cluj, pe stadionul Steaua, FCSB revine în Ghencea, acolo unde va avea loc şi prima manşă împotriva danezilor.

Johannes Hoff Thorup, antrenorul celor de la Nordsjaelland, a văzut meciul cu CFR Cluj şi a recunoscut că atmosfera a fost pe măsură, dar a declarat că nu se teme, deoarece jucătorii săi sunt obişnuiţi din întrecerea internă să joace pe stadioane cu 30-40.000 de spectatori.

Reclamă

„La ultimul meci, a fost ca un vulcan aici (n.r. râde). E mereu un avantaj când joci acasă. Suntem obişnuiţi să jucăm în astfel de atmosferă. Avem şi noi cluburi mari, care adună 30-40 de mii de spectatori când joacă acasă”, a declarat Johannes Hoff Thorup, antrenorul celor de la Nordsjaelland, la conferinţa de presă.

De asemenea, printre remarcaţii lui Johannes Hoff Thorup se numără Octavian Popescu, Florinel Coman şi Darius Olaru.

„Sunt câţiva jucători. Îmi place căpitanul. Îmi place tânărul, Popescu. De asemenea, şi aripa stângă, Coman”, a mai spus antrenorul danezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de la FCSB care nu vor juca în duelul cu Nordsjaelland

Elias Charalambous a făcut anunțul despre David Miculescu şi Alexandru Băluţă, dezvăluind că nu se va putea baza pe serviciile acestora. Antrenorul cipriot a dezvăluit însă că se va baza pe serviciile lui Malcom Edjouma, și a mărturisit că nu știe dacă mijlocașul va pleca sau nu de la echipă în această vară.

„Miculescu si Baluță sunt singurii jucători care vor lipsi mâine (n.r. joi), sunt accidentati. Ceilalti sunt pregătiți. Edjouma va fi in lot. Dacă nu există o ofertă concretă, nu poți să pierzi timp.

Dacă jucătorul va avea o ofertă concretă, nu este treaba mea, MM și patronul vor decide. Edjouma se comportă profesionist, își face treaba și asta e tot. Nu ne creează probleme la antrenamente și nu am informatți ca există o ofertă concretă pentru el”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare duelului cu Nordsjaelland.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel Vezi toate știrile
Citește și