Închide meniul

Avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland: „Să nu vedem un Silkeborg! Mi-e teamă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 9:58

Reclamă
Avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland: „Să nu vedem un Silkeborg! Mi-e teamă

Avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland

Profimedia

Un avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland, vine de la Dinu Gheorghe. Acesta spune că returul cu danezii de la Nordshaelland se poate transforma într-un coşmar pentru echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe a comparat returul cu Nordsjaelland cu „dubla” de anul trecut cu danezii de la Silkeborg. Cu Dică pe bancă, FCSB a fost umilită în ambele meciuri cu scorul de 5-0.

Avertisment pentru FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland

În turul disputat pe stadionul Steaua, FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, însă evoluţia echipei lui Charalambous a fost una modestă.

”Probabil va fi un sistem defensiv bine pus la punct. Ei vor câștiga mingea foarte greu acolo, probabil va fi o posesie 75 la 25 pentru danezi.

FCSB mă gândesc că va încerca mult contraatac pe Băluță, să primească multe mingi în spatele fundașilor centrali. Acum să vedem dacă va reuși și cât se vor tampona cu ei. Nici danezii nu sunt veniți azi în fotbal. Am văzut că duminică a bătut pe Randers cu 5-0 în deplasare.

Reclamă

E foarte greu acolo. Chiar dacă au ambii fundași centrali accidentați și au un joc în plus, o să vedeți că va fi un joc greu. Eu zic că FCSB trebuie să stea bine defensiv.

Ce au făcut aici, dar ce vor face acolo, cu publicul în spate… vor pasa, pentru că sunt acomodați cu mingea alunecă pe acel teren.

O să fie greu, greu! A fost clar că adversarul cel mai greu l-a avut FCSB. Noi nu suntem nici măcar în lumea a doua, ci a treia.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, dacă nu marchează acolo, nu are șanse. Trebuie să marcheze obligatoriu. Fără gol va fi greu să reziste. Mie mi-e teamă, sincer, să nu vedem un Silkeborg”, a spus Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Manşa a doua din turul 3 preliminar Conference League, programată iniţial de la ora 19:30 (ora României), va începe la oar 20:00.

Anunţul a fost făcut de formaţia din Danemarca în cursul zilei de luni. Joi, FCSB va juca în deplasare, în încercarea de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League. În meciul tur, disputat pe stadionul Steaua, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial.

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League. Danezii au câştigat cu 5-0 partida cu Randers.

Nordsjaelland este în formă maximă înaintea returului cu FCSB. Danezii au făcut spectacol în ultimul meci din campionat şi s-au impus cu 5-0.

Nordsjaelland a deschis scorul cu Randers după autogolul lui Bjorkengren. Ultimele 25 de minute au fost fabuloase pentru adversara echipei lui Charalambous.

Reclamă

Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) și Nagalo (89) au dus scorul la un incredibil 5-0. Returul din turul al treilea preliminar din Conference League se va disputa joi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și