Închide meniul

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 17:14

Reclamă
Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Profimedia

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League. Danezii au câştigat cu 5-0 partida cu Randers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordsjaelland este în formă maximă înaintea returului cu FCSB. Danezii au făcut spectacol în ultimul meci din campionat şi s-au impus cu 5-0.

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland a deschis scorul cu Randers după autogolul lui Bjorkengren. Ultimele 25 de minute au fost fabuloase pentru adversara echipei lui Charalambous.
Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) și Nagalo (89) au dus scorul la un incredibil 5-0. Returul din turul al treilea preliminar din Conference League se va disputa joi, de la ora 19:30, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland

Gigi Becali a fost ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Patronul „roș-albaștrilor” a fost subiect în presa din Danemarca, după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu vicecampioana din țara nordică.

FCSB a remizat în prima manșă a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland cu scorul de 0-0, pe stadionul „Steaua” din Ghencea. „

Reclamă

„Carismaticul patron al lui FCSB o laudă pe Nordsjaelland. Faimosul și infamul patron al FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat înaintea meciului că echipa din capitala României o va zdrobi pe Nordsjaelland.

Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat. Meciul de la București s-a încheiat cu 0-0, chiar dacă FCSB a jucat mai bine de o jumătate de ori în superioritate numerică. Nordsjaelland a dominat jocul și dacă ar fi trebuit să fie o câștigătoare, ar fi trebuit să fie clubul din Farum.

Acum, chiar și Gigi Becali, cunoscut ca unul dintre cei mai controversați patroni de club din Europa, și-a scos pălăria în fața lui Nordsjaelland”, au notat jurnaliștii de la tipsbladet.dk.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția danezilor a venit și în contextul în care, înaintea „dublei” cu Nordsjaelland, patronul echipei pregătite de Elias Charalambous a menționat că jucătorii săi nu vor avea nicio problemă în fața danezilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și