Închide meniul

Basarab Panduru l-a ridicat în slăvi pe Budescu după golul splendid cu Flora Tallinn: „Nici ăia mari nu dau aşa”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 22:59

Reclamă
Basarab Panduru l-a ridicat în slăvi pe Budescu după golul splendid cu Flora Tallinn: „Nici ăia mari nu dau aşa

Basarab Panduru l-a ridicat în slăvi pe Budescu după golul splendid cu Flora Tallinn

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru l-a ridicat în slăvi pe Budescu după golul splendid cu Flora Tallinn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a marcat cu exteriorul în minutul 18 al returului cu Flora Tallinn din turul 3 preliminar al Conference League. Balonul a lovit transversala înainte de a intra în plasă.

Basarab Panduru l-a ridicat în slăvi pe Budescu după golul splendid cu Flora Tallinn

(n.r. către Răducioiu) Aoleu, ai pe cine să suni? Cred că nici ăia mari nu ştiu aşa. Poate doar Quaresma. E frumos rău de tot golul ăsta. Faci o fractura de gleznă de n -ai treaba dacă dai aşa”, a spus Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Panduru e de părere că transferul la Farul este exact ce îi trebuia lui Budescu.

Poate (n.r. la Farul) e stilul de joc care i se potriveşte. Să joci la o echipa unde 70% din meci să stea la 30 de metri de poarta adversă e exact ce are nevoie, îi vine ca o mănuşă. Acum are şi cui să dea pase. Cred că e perfect pentru el.

Reclamă

Cred că vine într-un grup corect. Depinde doar de el, dacă ascultă de Hagi. Lui Alibec i-a ieşit. Şi Budescu poate. Şumudică mai era un antrenor care a mai ştiut cum să-l joace”, a punctat Panduru pentru sursa citată.

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul a înscris cu exteriorul în vinclu

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul Farului a marcat cu exteriorul în vinclu în minutul 18.

„Budi” a primit o pasă la marginea careului estonienilor şi a rezolvat în stil caracteristic faza.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a reuşit o execuţie cum mai rar vezi pe un teren de fotbal. Mingea trimisă de el cu exteriorul s-a oprit în poartă, după ce înainte a lovit bara transversală.

Numărul 10 de la Farul a dus scorul la 2-0 pentru constănţeni în returul cu Flora Tallinn.

Farul a învins cu 3-0 în tur, iar calificarea în playoff-ul Conference League este ca şi obţinută.

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec!

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec. „Regele” şi-a pierdut golgheterul, dar este pe punctul de a îl readuce la Farul pe Louis Munteanu. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost providenţial sezonul trecut şi a contribuit din plin la câştigarea titlului.

Cu o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro, Louis Munteanu a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri din Liga 1. Acum este aproape de a reveni în tricoul constănţenilor.

Potrivit gsp.ro, negocierile dintre Farul şi Fiorentina sunt aproape de finalizare. Internaţionalul de tineret ar urma să fie din nou împrumutat la echipa lui Gică Hagi. El ar putea să devină „omul de gol” de la campioana Ligii 1.

Louis Munteanu vine după ce mai bun sezon al carierei. Fiorentina l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi în 2020 pentru 1.7 milioane de euro. Chiar şi aşa, atacantul român nu a jucat niciun meci în Serie A. Nici în acest sezon Munteanu nu l-a convins pe antrenorul Vincenzo Italiano şi a fost anunţat să îşi caute echipă.

Reclamă

Louis Munteanu mai are contract cu toscanii până în vara anului 2025. Şi Rapid a insistat pentru un împrumut al jucătorului de 21 de ani.

În acest moment, Hagi se bazează în ofensivă pe Adrian Mazilu, Rivaldinho, Constantin Budescu, Enes Sali, Luca Andronache şi Alexandru Stoian. Mazilu va pleca în iarnă la Brighton, echipă cu care a semnat deja.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și