Închide meniul

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul a înscris cu exteriorul în vinclu

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 19:43

Reclamă
Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul a înscris cu exteriorul în vinclu

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn!

Budescu se bucură după un gol marcat cu Flora Tallinn / Hepta

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul Farului a marcat cu exteriorul în vinclu în minutul 18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” a primit o pasă la marginea careului estonienilor şi a rezolvat în stil caracteristic faza.

Vezi aici reuşita de senzaţie a lui Constantin Budescu

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn!

Budescu a reuşit o execuţie cum mai rar vezi pe un teren de fotbal. Mingea trimisă de el cu exteriorul s-a oprit în poartă, după ce înainte a lovit bara transversală.

Numărul 10 de la Farul a dus scorul la 2-0 pentru constănţeni în returul cu Flora Tallinn.

Reclamă

Farul a învins cu 3-0 în tur, iar calificarea în playoff-ul Conference League este ca şi obţinută.

Budescu a rămas fără Alibec la Farul

Constantin Budescu a semnat, recent, cu Farul Constanţa, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti.

Budescu a făcut din nou cuplu cu Alibec în atacul constănţenilor, după ce ei au luat titlul împreună cu Astra.

Reclamă 4 / 0/3

Acum Budescu a rămas fără Alibec, care a semnat cu Muaither SC, echipă nou-promovată în prima ligă din Qatar.

De altfel, Budescu l-a felicitat pe Alibec pentru transferul realizat. Alibec va primi 800.000 de dolari pentru acest sezon în Qatar.

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec!

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec. „Regele” şi-a pierdut golgheterul, dar este pe punctul de a îl readuce la Farul pe Louis Munteanu. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost providenţial sezonul trecut şi a contribuit din plin la câştigarea titlului.

Cu o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro, Louis Munteanu a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri din Liga 1. Acum este aproape de a reveni în tricoul constănţenilor.

Potrivit gsp.ro, negocierile dintre Farul şi Fiorentina sunt aproape de finalizare. Internaţionalul de tineret ar urma să fie din nou împrumutat la echipa lui Gică Hagi. El ar putea să devină „omul de gol” de la campioana Ligii 1.

Louis Munteanu vine după ce mai bun sezon al carierei. Fiorentina l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi în 2020 pentru 1.7 milioane de euro. Chiar şi aşa, atacantul român nu a jucat niciun meci în Serie A. Nici în acest sezon Munteanu nu l-a convins pe antrenorul Vincenzo Italiano şi a fost anunţat să îşi caute echipă.

Louis Munteanu mai are contract cu toscanii până în vara anului 2025. Şi Rapid a insistat pentru un împrumut al jucătorului de 21 de ani.

Reclamă

În acest moment, Hagi se bazează în ofensivă pe Adrian Mazilu, Rivaldinho, Constantin Budescu, Enes Sali, Luca Andronache şi Alexandru Stoian. Mazilu va pleca în iarnă la Brighton, echipă cu care a semnat deja.

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul. Denis Alibec a fost prezentat oficial la Muaither SC.

După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili. Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu.

Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa. Ne vom revedea curând”, a transmis Denis Alibec.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și