Închide meniul

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul! Ce jucător a fost criticat dur

Alex Masgras Publicat: 31 august 2023, 22:26

Reclamă
Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul! Ce jucător a fost criticat dur

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Hepta

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul! Campioana României a cedat în returul cu HJK Helsinki din play-off-ul Conference League, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Gică Hagi a câştigat partida retur de la Ovidiu cu 2-1, dar finlandezii au reuşit să întoarcă scorul şi să obţină calificarea în faza grupelor.

Basarab Panduru, surprins de alegerile lui Gică Hagi în HJK – Farul!

După meciul de la Helsinki, Basarab Panduru s-a declarat surprins de eliminarea campioanei României, dar şi de alegerile lui Gică Hagi din primul 11.

Panduru nu a înţeles de ce Mazilu nu a fost folosit încă din primul minut de antrenorul celor de la Farul şi l-a criticat pe Rivaldinho, despre care a spus că nu are valoarea necesară pentru a evolua din primul minut. Mai mult, Panduru crede că eliminarea campioanei are legătură şi cu meciul din weekend cu Universitatea Craiova, care nu s-a amânat din cauza oltenilor.

„Eu sunt surprins neplăcut de eliminare, nu mă așteptam. Înainte de meci mă gândeam că Farul merge mai departe. Helsinki bate un Farul obosit, neinspirat, nu știu de ce începutul ăla este cu Rivaldinho, Munteanu și Budescu în atac. De ce nu apare Mazilu…

Reclamă

Eu bănuiam că Mazilu lipsește pentru că l-a accidentat Ivan meciul trecut. Apoi a intrat în minutul 25. Nu există explicație. Nu mi se pare ok să joci cu Rivaldinho în locul lui.

O fi bun Rivaldinho, dar nu are cum să joace titular niciodată la Farul. Concluzia e că rămân surprins neplăcut.

Eu văd o cauză și în amânarea meciului cu Universitatea Craiova, văd o mare problemă că nu au putut amâna. Văd o mare problemă și pentru Craiova, nu văd cine ar mai vrea vreodată să amâne contra lor”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

HJK Helsinki – Farul Constanța 2-0

HJK Helsinki – Farul 2-0. Campioana României a fost eliminată din Conference League. Echipa lui Hagi a avut parte de un meci de coşmar în Finlanda.

Farul a pierdut cu 2-0 în deplasare, după ce a a câştigat în tur. Aventura europeană a campioanei României s-a încheiat în playoff-ul Conference League.

La Helsinki, gazdele au început marcând în minutul 5, prin Bojan Radulovic, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. Acelaşi Bojan Radulovic a deschis însă scorul în minutul 20, profitând de o defensivă constănţeană fără reacţie.

În minutul 39 Farul a ratat în două faze consecutive prin Louis Munteanu şi Budescu, dar cei care au marcat au fost finlandezii, prin Radulovic, care a reuşit dubla în minutul 70 şi a dus scorul la 2-0. Acesta a fost şi scorul final, iar constănţenii părăsesc cupele europene, cu 2-3 scor cumulat în cele două manşe ale play-off-ului din Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și