Închide meniul

Biletele la FCSB – Nordsjaelland se vând în timp record! Mesajul postat de Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 20:55

Reclamă
Biletele la FCSB – Nordsjaelland se vând în timp record! Mesajul postat de Mihai Stoica

Biletele la FCSB - Nordsjaelland se vând în timp record

Mihai Stoica, bucurie alături de fani după un meci al FCSB-ului/ Profimedia

Biletele la partida dintre FCSB şi Nordsjaelland se vând în timp record! Mihai Stoica a anunţat că fanii vor veni în număr mare la duelul din turul trei preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Nordsjaelland, duelul tur din preliminariile Conference League, se va disputa pe stadionul din Ghencea. Meciul va avea loc joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Biletele la FCSB – Nordsjaelland se vând în timp record

Biletele la duelul dintre FCSB şi Nordsjaelland au fost puse în vânzare marţi, pe site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Mihai Stoica a anunţat că fanii au luat cu asalt site-ul clubului, pentru a-şi asigura un bilet la duelul cu danezii din Conference League. „S-au dat 2 pe secundă până acum!”, a notat MM, pe pagina oficială de Facebook.

La câteva ore după ce au fost puse în vânzare, în tribuna a doua, sunt deja sold-out câteva sectoare. La fel se întâmplă şi în peluza Nord, unde mai era disponibile mai puţin de 200 de bilete, la inelul 1 al arenei.

Reclamă

De asemenea, în sectorul VIP, au fost epuizate toate biletele puse în vânzare de către FCSB.

Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, în zona peluzei, după cum se arată în mesajul postat de FCSB pe Facebook.

„Bilete online pentru FCSB – FC Nordsjælland!

Reclamă 4 / 0/3

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 21:30″, au notat cei de la FCSB, pe site-urile oficile ale clubului.

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland

Mesajul clar al lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Nordsjaelland. Managerul general al vicecampioanei nu a vrut să comenteze posibilele adversare ale roş-albaştrilor din play-off-ul Conference League.

În acest moment, Mihai Stoica se gândeşte numai la confruntarea cu formaţia din Danemarca, iar o eventuală eliminare a lui Nordsjaelland ar reprezenta un pas uriaş pentru FCSB, în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului de a intra în grupele Conference League:

„Dacă am avut ghinion cu Nordsjaelland, nu pot vorbi despre Sabah sau Partizan. Asta e finala noastră pentru grupe. Dacă scoatem Nordsjaelland, care spulberă tot în campionatul din Danemarca, suntem cu un picior în grupe”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și