Închide meniul

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League. Lovitură financiară dată de Gică Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 20:55

Reclamă
Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League. Lovitură financiară dată de Gică Hagi

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League

Gică Hagi, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Se ştie câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League. Campioana României a eliminat-o în dublă manşă pe cea mai bună echipă a Estoniei, Flora Tallinn, în turul 2 preliminar. După victoria cu 3-0 de la Ovidiu, jucătorii lui Gică Hagi au câştigat cu 2-0 şi în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În play-off, Farul se va duela cu câştigătoarea „dublei” dintre finlandezii de la HJH şi Qarabag. Azerii s-au impus cu 2-1 acasă, dar au viaţă grea la Helsinki.

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League

Pentru calificarea în play-off-ul din UEFA Conference League, Farul lui Gică Hagi şi-a asigurat un cec de 750.000 de euro. Marele „tun” financiar îl poate da „Regele” în cazul în care îşi duce echipa în grupele celei de-a treia competiţii europene.

O prezenţă în grupe îi aduce aproape 3 milioane de euro. Mai mult, orice victorie în cele şase meciuri vine la „pachet” cu un cec de jumătate de milion de euro.

Care sunt premiile din Conference League:

Reclamă

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League. Jucătorii lui Gică Hagi au eliminat-o pe Flora Tallinn şi sunt la un pas de calificarea în grupele competiţiei.

FCSB a scăpat de adversari puternici ca Fiorentina sau PAOK. Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, echipa lui Elias Charalambous va juca cu învingătoarea dintre Sabah şi Partizan Belgrad.

Campioana Farul va juca în playoff-ul Conference League cu învingătoarea dintre Qarabag sau HJK Helsinki. Sepsi poate da în playoff-ul Conference League cu învingătoarea din Bodo Glimt şi Pyunik. Meciurile din play-off-ul Conference League se joacă pe 24 august și 31 august.

Reclamă 4 / 0/3

Nordsjaelland – FCSB, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Constantin Budescu, gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn

Constantin Budescu a reuşit un gol senzaţional în returul cu Flora Tallinn! Decarul Farului a marcat cu exteriorul în vinclu în minutul 18.

„Budi” a primit o pasă la marginea careului estonienilor şi a rezolvat în stil caracteristic faza.

Budescu a reuşit o execuţie cum mai rar vezi pe un teren de fotbal. Mingea trimisă de el cu exteriorul s-a oprit în poartă, după ce înainte a lovit bara transversală.

Numărul 10 de la Farul a dus scorul la 2-0 pentru constănţeni în returul cu Flora Tallinn.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și