Închide meniul

Ce a declarat Nicolae Dică, pe Arena Naţională, înaintea debutului în FCSB – Saburtalo: „Am emoţii, am făcut doar trei antrenamente!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 20:12

Ce a declarat Nicolae Dică, pe Arena Naţională, înaintea debutului în FCSB – Saburtalo: „Am emoţii, am făcut doar trei antrenamente!

Nicolae Dică a făcut anunţul în privinţa viitorului său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a oferit declaraţii, pe Arena Naţională, înaintea debutului în FCSB – Saburtalo. Meciul retur din turul 2 al Conference League va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică l-a înlocuit pe Toni Petrea şi e obligat să câştige primul meci de la revenire. În caz contrar, ar fi un dezastru pentru vicecampioana României, care ar avea un sezon ratat! Gigi Becali vine să vadă cu ochii săi confruntarea de care depinde bugetul lui FCSB.

Ce a declarat Nicolae Dică, pe Arena Naţională, înaintea debutului în FCSB – Saburtalo

A fost un timp foarte scurt, am făcut doar trei antrenamente, am lucrat foarte mult tactic. Emoții am întotdeauna, așa am fost și ca fotbalist, așa sunt și ca antrenor. Îmi doresc să câștig.

M-am bucurat când mi-a zis că vine la meci, sper să îl facem fericit pe el, dar și pe suporteri. Suntem pregătiți, îmi doresc să fac un meci bun și să ne calificăm„, a declarat Nicolae Dică înainte de FCSB – Saburtalo, potrivit sport.ro.

Dică nu a schimbat sistemul folosit de Toni Petrea şi în meciul tur. A rămas la 4-2-3-1, dar a făcut modificări în formula de start. A apărut însă un nou căpitan, Florinel Coman, cel care trebuie să îl facă uitat pe Florin Tănase la FCSB.

Reclamă

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică a făcut trei schimbări în formula de start. A făcut o schimbare în defensivă, acolo unde a dispărut Haruţ şi şi-a făcut apariţia Radunovic, cel care a avut probleme medicale şi a ratat meciul din Georgia. Au fost titularizaţi şi Ianis Stoica şi Florinel Coman, în locul lui Şut şi Florin Tănase.

Aşa cum i-a transmis lui Gigi Becali, Dică l-a trecut pe Octavian Popescu în spatele noului vârf de la FCSB, Ianis Stoica.

Primul 11 ales de Nicolae Dică în FCSB – Saburtalo (4-2-3-1): Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Cordea, Oct. Popescu, Coman – Ianis Stoica

Reclamă 4 / 0/3

Primul 11 al lui FCSB din meciul tur cu Saburtalo (4-2-3-1): Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Șut, Edjouma – Cordea, Olaru, Oct. Popescu – Fl. Tănase

Nicolae Dică a ales să nu forţeze cu Florin Tănase, care este pe punctul de a fi transferat în China. Căpitanul roş-albaştrilor şi-ar fi dorit să fie titularizat, dar decizia conducerii a fost să nu se rişte nimic pentru ca golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 să nu rişte vreo accidentare.

Chiar dacă transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port este făcut, atacantul român va trebui să aștepte încă 10 zile pentru a fi rezolvate formalitățile legate de viza de intrare pe teritoriul Chinei.

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB! Dezvăluirile lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit că „Dicanio” vrea cu orice preţ să ridice moralul jucătorilor şi să le redea încrederea.

Dică le-a cerut elevilor săi să discute mai mult în timpul antrenamentelor, dar şi a meciurilor. Primul test pentru noul antrenor al roş-albaştrilor va fi în această seară, pe Arena Naţională, cu FC Saburtalo, în returul din Conference League.

El are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii. La ce mod? Să-şi ridice jucătorii capul din pământ. Pentru că la momentul ăsta, asta facem noi.

Astăzi, în discursul pe care l-a avut, le-a cerut în mod expres să vorbească în timpul antrenamentelor şi meciurilor. A sesizat şi el, cum am sesizat şi noi şi am avut discuţii, că nu prea vorbesc. E foarte important”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și