Închide meniul

„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?”. Răspunsul lui Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 12:09

Reclamă
„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?. Răspunsul lui Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0

Maurizio Sarri este antrenorul lui Lazio

Maurizio Sarri este antrenorul lui Lazio / Profimedia

„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0. Italienii s-au calificat în optimile UEFA Conference League, după 1-0 la general contra campioanei României. Ardelenii au făcut un meci bun, dar n-au reușit să marcheze golul care să trimită partida în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul duelului din Gruia, Maurizio Sarri a fost întrebat dacă este de părere că Dan Petrecu s-ar descurca să antreneze într-un campionat de top, așa cum este Serie A.

„Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?”. Răspunsul lui Maurizio Sarri, după CFR Cluj – Lazio 0-0

Sarri a răspuns sincer și a scos în evidență capitolele la care echipa „Bursucului” se descurcă cel mai bine.

Totuși, antrenorul lui Lazio consideră că Dan Petrescu mai are de pus la punct „câteva calități” pentru a putea face pasul cel mare în campionatul Italiei.

(Reporter – Ce îi lipsește lui Dan Petrescu ca să antreneze în Serie A?) Probabil câteva calităţi. La nivel de intensitate şi ritm nu-i lipseşte nimic”, a spus Maurizio Sarri, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Meciul din Gruia s-a încheiat cu o remiză albă. Lazio a obținut calificarea în optimile Conference League grație golului înscris în tur de Ciro Immobile.

Maurizio Sarri, nervos după CFR Cluj – Lazio 0-0: „UEFA nu ne-a respectat!”

Tot la conferința de presă, Maurizio Sarri a avut un discurs foarte dur la adresa UEFA, acuzând lipsă de respect.

Maurizio Sarri a fost complet nemulțumit de starea terenului din Gruia.

Reclamă

„Terenul a fost impracticabil. Ne-am descurcat bine într-un sport care doar a semănat cu fotbalul. UEFA vorbește mereu despre respect, dar cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal și pentru jucători atunci când permit ca meciurile să se joace pe un asemenea teren.

A fost un joc care a avut puține legături cu fotbalul. Îmi pare rău totuși că n-am câștigat, am avut destule șanse. Am avut noroc că s-a terminat cu bine pentru că am avut mulți fotbaliști absenți. Cei care au intrat și-au făcut treaba, mai ales unii jucători tineri, precum Gila”, a declarat Maurizio Sarri, după duelul dintre CFR Cluj și Lazio, potrivit presei din Italia.

Cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a fost eliminată de Lazio

CFR Cluj e OUT din Europa, după 16 meciuri jucate în acest sezon european. A fost singura echipă din România care a ajuns în „primăvara” uneia dintre cele trei competiţii UEFA.

Dacă reuşea să o elimine pe Lazio, CFR Cluj primea de la UEFA încă 300.000 de euro. Nu a reuşit, astfel că rămâne cu cei 5.231.000 de euro. Aproape 3 milioane de euro au primit numai pentru calificarea în faza grupelor.

1.500.000 de euro au intrat în conturile ardelenilor pentru victoriile obţinute în grupele Conference League şi 166.000 de euro pentru remiza cu Ballkani. UEFA a mai acordat 325.000 de euro clubului patronat de Neluţu Varga pentru faptul că a încheiat grupa pe locul 2.

Jucătorii şi staff-ul aveau promisă, de la Neluţu Varga, o primă cumulată de 200.000 de euro. Suma ar fi fost achitată integral numai dacă CFR Cluj reuşea să o elimine în dublă manşă pe Lazio şi să se califice în optimile de finală.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și